Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Νέες Υπηρεσίες ΔΕΥΑΜ και ιερού Δήμου για τους καλοπληρωτές





Νέες υπηρεσίες και  νέες ευκολίες για τους καλοπληρωτές υπόσχεται ο προσφάτως φουμοεκλεγμένος  υποδιευθυντής της ΔΕΥΑΜ κ. Πρασσάς.

Σε όσους είναι καλοπληρωτές στη ΔΕΥΑΜ, η υπηρεσία θα τους παρέχει το νέο ρομποτικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης Πρασσσογλύψεν,  από την  εταιρεία εισαγωγών Λαμογιέξ  ... Διαμαντόπουλος και Σια.

Το σύστημα εγγυάται τέλειο και υγιεινό προσωπικό καθάρισμα και πάνω απ' όλα βιολογική καταπολέμηση των κολοβακτηριδίων, από το μολυσμένο νερό της ΔΕΥΑΜ.

Με τη χρήση του ρομποτικού συστήματος γλυτώνετε χρήματα για αγορά χαρτιού υγείας και βέβαια γλυτώνετε το ίδιο σας το σπίτι, γιατί δεν θα σας το πάρει η εφορία.
...

Ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Διαμαντόπουλος εγγυάται την καλή λειτουργία, καταθέτοντας ως εχέγγυο την ίδια του τη τιμή και υπόληψη ως άνθρωπος και ως καλπονοθευτής δήμαρχος του 15% 

Όσο για τους κακοπληρωτές... μαύρο φίδι που σας έφαγε 

Η ΔΕΥΑΜ θα βγάλει τις φωτογραφίες σας σε δημόσιο χώρο, για να σας γιουχάρουν οι καλοπληρωτές, θα σας πάρουν τα σπίτια και θα απαγορευτεί με διάταγμα Ζιζής Φούντα η χρήση χαρτοκιβωτίων για προσωρινή διαμονή και ύπνο εντός του πεζοδρομίου των πόλεων και χωριών του δήμου της ιεράς πόλης.

Το νερό που θα παρέχεται στα γκέτο όπου θα μαζέψουν τους κακοπληρωτές, θα είναι από τη παροχή του τοπικού ΤΟΕΒ κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ για τη χειμερινή προβλέπεται παροχή από τα απόβλητα του ρομποτικού συστήματος Πρασσογλύψεν.

Επίσης προβλέπετε ειδικό μπόνους για όσους δηλώσουν παρόν στην ομάδα εργασίας στήριξης της δημοτικής αρχής, με επικεφαλής τον Δημητρίου και τον Ξεβράκωτο Ολλανδό της μαρίνας Μεσολογγίου.

Ο ρόλος τους θα είναι εύκολος και θεάρεστος... θα αναλάβουν να πείθουν τους καταναλωτές να παραμείνουν καλοπληρωτές και να κλείνουν σπίτια από τους κακοπληρωτές.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία θα προσφέρει στους συνεργάτες πεμπτοφαλαγγίτες, νέα συσκευή κινητού τηλεφώνου και απεριόριστες κλήσεις, προς εσωτερικό και προς τα γκέτο που θα λειτουργούν, με μισθό, ίσο με το 10% από τα παραπάνω έσοδα της ΔΕΥΑΜ, της μαρίνας και των έργων της Λιμνοθάλασσας, με έξτρα δώρο κάθε Δεκέμβριο αυγοτάραχο από τα ιβάρια Δημητρίου.

Για να δούμε τώρα, πόσοι από εσάς δεν θα πληρώσουν ξανά λογαριασμό της ΔΕΥΑΜ ...

Η επιλογή είναι δική σας 

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: