Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ακόμη μια εμπλοκή Διαμαντόπουλου με το γνωστό παρακράτος Δημητρίου



Ακόμη μια απροκάλυπτη εμπλοκή του καλποδήμαρχου Διαμαντόπουλου με το γνωστό παρακράτος Δημητρίου, το οποίο εσχάτως ασχολείται με τα ανύπαρκτα έργα της Λιμνοθάλασσας των 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σκοπός προφανέστατος, Διαμαντόπουλος και οι συν αυτώ, αντιδήμαρχοι και εξωθεσμικοί συνεργάτες, έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου ώστε να φανούν χρήσιμοι στον παρακρατικό μηχανισμό που έχει στήσει ο πρώην επόπτης αλιείας και νυν καταδικασμένος σε βαθμό κακουργήματος σε 12 χρόνια φυλακή, ώστε να πάρουν μερίδιο από τα εκατομμύρια των ανύπαρκτων έργων στο όνομα της λιμνοθάλασσας.

Το δώρο Διαμαντόπουλου στο παρακράτος, αυτή τη φορά, ήταν το ιβάρι της Κλείσοβας, το οποίο χωρίς κάποια (νέα) αιτία, το έβγαλε στη δημοπρασία, προφανώς για να δηλώσει τη χρησιμότητα του δημάρχου στα επιχειρηματικά σχέδια Δημητρίου, με αντάλλαγμα τη συμμετοχή του στο φαγοπότι των εκατομμυρίων.

Υπενθυμίζουμε ότι, το ενοίκιο για τη Κλείσοβα ήταν μέχρι χθες περίπου 70.000 ευρώ, με τις αλχημείες  Δημητρίου-Διαμαντόπουλου, έπεσε στις περίπου στις 7.000 (μερικοί λένε 17…κανείς δεν ξέρει).

...

Επίσης πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το ιβάρι αυτό, ήταν από τη πρώτη στιγμή το ορμητήριο του Δημητρίου για νομιμοποίηση κάθε λογής απατεωνιά που διοργάνωνε με το Πανεπιστήμιο Πατρών και ειδικότερα με το τμήμα αλιείας και τον καθηγητή Κουτσικόπουλο, με τον οποίο χρέωσαν μαζί το ΙΧΘΥΚΑ εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές για μελέτες που δεν κατατέθηκαν ποτέ.

Ο Διαμαντόπουλος λοιπόν, έβγαλε στη δημοπρασία το εν λόγω ιβάρι με συνοπτικές διαδικασίες, δεν απέκλεισε τον προηγούμενο συνεταιρισμό που το εκμεταλλεύονταν, μιας και δεν πλήρωνε το μίσθωμα, ούτε τήρησε τη νομοθεσία περί αλιείας που επιβάλλεται γι΄αυτές τις περιπτώσεις  και στα μουλωχτά έδωσε το δημοτικό χώρο προς εκμετάλλευση με 90% έκπτωση στον αφερέγγυο προηγούμενο (σημερινό) μισθωτή.

Δεν μπήκε ούτε καν στο κόπο να κηρύξει άγονη τη δημοπρασία  , έτσι για τα μάτια του κόσμου, έστω για τα μάτια της αντιπολίτευσης … αυτής που δεν διόρισε συγγενείς, ούτε υποκλίθηκε για μια μισθωμένη θέση στο ιερό Ραδιομέγαρο.

Βέβαια όλα αυτά έγιναν, όχι για να πάρει τη μίζα του ο Διαμντόπουλος, άντε και κανένα αυγοτάραχο η Ζιζή, έγιναν για να πιστοποιηθεί η χρησιμότητα Διαμαντόπουλου στον παρακρατικό μηχανισμό Δημητρίου, όπως είπαμε και στη αρχή και για να λάβει με αυτό τον τρόπο, τη ποδίτσα αποδοχής – εισόδου από τα μέλη του παρακρατικού  μηχανισμού Δημητρίου (όπως κάνουν οι Ρόταρυ).

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Συλλόγου των Αλιέων Αιτωλικού ο οποίος καταγγέλλει το γεγονός και μάλιστα αναφέρει ότι όχι μόνο ο συγκεκριμένος αλιευτικός συνεταιρισμός δεν έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση, αλλά ακόμη άλλοι έξι που αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύονται ιβάρια τα οποία όμως, διοικητικά ανήκουν στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αν μετά από όλα αυτά μπείτε στο κόπο να ρωτήσετε πως γίνετε η εταιρεία Αρχιμήδης να συνεχίζει να κάνει ανύπαρκτα έργα στη Λιμνοθάλασσα  τα οποία έχουν σταματήσει με εισαγγελική εντολή, θα δείτε ότι κοινός παρανομαστής είναι ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης που διοικεί με τον μηχανισμό που έχει στήσει ο καταδικασμένος Δημητρίου και κάλυπτε δικαστικά η γνωστή δικαστικός του Μεσολογγίου, η οποία έφαγε πόδι από την ίδια τη δικαιοσύνη, μετά από εσωτερική παρέμβαση κάθαρσης.

Η ΓΕΚΙΑ 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Αλιέων Αιτωλικού

Ενημέρωση για την δημοπρασία του ιβαριού της Κλείσοβας και τον αλιευτικό συνεταιρισμό Αναγέννηση


Κάθε γενόμενη δημοπρασία εκμίσθωσης χώρων της λιμνοθάλασσας σε

 συγκεκριμένο συνεταιρισμό, είναι αυτοδικαίως άκυρη, αφού ο

 συγκεκριμένος συνεταιρισμός και έξι τουλάχιστον άλλοι, τελούν υπό

 καθεστώς μη νόμιμων αδειών, πέραν του γεγονότος ότι  και η όλη

 διαδικασία αναθέσεων πάσχει λόγω μη νομίμων προϋποθέσεων.

 Ήδη κινούμεθα προς διευθέτηση και αυτής της ανομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: