Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με μηνύσεις απειλεί η Ζιζή Φούντα σε όποιον αντιμιλήσει ή έχει διαφορετική άποψη



Το είδαμε και αυτό… η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου Ζιζή, την επόμενη κιόλας  μέρα μετά το φιάσκο με την ανοικτή κάμερα, διαμηνύει μέσω fecebook και προς πάσα κατεύθυνση ότι, θα ξεκινήσει μηνύσεις σε όποιον ξαναγελάσει με τη βλακεία που την χαρακτηρίζει ή εγείρει αμφισβήτηση απέναντι στο νεοναζιστικό της προφίλ άσκησης εξουσίας στο δημοτικό συμβούλιο.



Για την ιστορία… πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, η Ζιζή, πλησίασε τον υπεύθυνο ήχου για τα μικρόφωνα και του λέει ή μάλλον τον προστάζει ως αφέντρα, να κλείνει το μικρόφωνο σε όποιον δε γουστάρει η ίδια και μάλιστα με ένα της νόημα δια των οφθαλμών της, αγνοώντας ότι εκείνη τη στιγμή,  η κάμερα ήταν ανοικτή και η μετάδοση γίνονταν on line.  

Αυτό το σούργελο λοιπόν, αντί να ζητήσει συγνώμη, καταρχάς από τους δημοτικούς  συμβούλους και τους δημότες που την ψήφησαν, βγαίνει με ύφος Κωσταντάρα στη ταινία ΄΄Η Βίλλα των Οργίων΄΄ και προετοιμάζει το έδαφος προειδοποιώντας ότι  θα κάνει μήνυση ακόμη και στον εφευρέτη της Δημοκρατίας.

...

Δεν ξέρουμε αν η Φούντα  Ζιζή τη λένε ή θέλει να μοιάσει του Ζάβαλου, αλλά κάποιος πρέπει να την ξυπνήσει και να την επαναφέρει στη θέση της.

Τώρα βέβαια θα πει κάποιος… ποιος μπορεί να επαναφέρει αυτόν τον ογκόλιθο στη θέση του !!!

Οι σύμβουλοι του Διαμαντόπουλου, παιδάκια του φραμπαλά και της πρωτόγνωρης δύναμης της εξουσίας που τους δόθηκε, να χειροκροτούν και τίποτα παραπάνω, μάλλον κρίνονται ως ανύπαρκτοι, πόσο μάλλον ικανοί…

Ο ίδιος ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Ζιζή, όχι μόνο δεν θέλει να την επαναφέρει στη τάξη του δημοκρατικού θεσμού, αλλά την κατευθύνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, βάζοντας νέφτι στη καρέκλα της.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, μαθαίνουμε ότι τουλάχιστον οι μισοί, έχουν ξεπουληθεί στο Διαμαντόπουλο, είτε για να διορίσουν συγγενικά τους πρόσωπα, είτε για να λάβουν κάποια έμμισθη θέση, στη διοίκηση του ιερού Ραδιομεγάρου.

Οι υπόλοιποι σύμβουλοι, παρακολουθούν άναυδοι το παράλογο και το απίστευτο, σε απευθείας μετάδοση, χωρίς να κάνουν κάτι ή να αντιδρούν σε αυτή την εκτροπή δημοκρατίας που επιχειρείται από ένα σούργελο ΄΄πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου΄΄ και ένα ΄΄κάλπικο΄΄ δήμαρχο.

Η δική μας πεποίθηση είναι ότι Διαμαντόπουλος και Ζιζή, είναι σφιχταγκαλιασμένοι στη νοθεία που έγινε στις εκλογές και μοιράζονται με τη σωστή αναλογία, τις αρπαχτές του Διαμαντόπουλου… μη ξεχνάμε την εμπλοκή της ΔΕΥΑΜ στα έργα της Λιμνοθάλασσας. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι η διοίκηση της ΔΕΥΑΜ αυτοβούλως κάλυψε τη παράνομη συνέχιση των ανύπαρκτων έργων της Λιμνοθάλασσας, χωρίς αντίτιμο και χωρίς εντολή από τον προϊστάμενο της δημοτικής αρχής, Διαμαντόπουλο;

 Αν προσθέσουμε και τις άνομες αναθέσεις και κάποια εργάκια μαζί με τον πλούσιο ΄΄άρτο και θέαμα΄΄ της νέας δημοτικής αρχής, τότε όλοι μας καταλαβαίνουμε, για τι ποσό μιλάμε.

Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη, εάν δούμε την προφυλάκιση αυτού του διδύμου, μαζί με κάποιους αντιδημάρχους, που σιγά – σιγά, έχουν αρχίσει να το συνειδητοποιούν ότι η κάλυψη από τα υψηλά του Μαξίμου, έχει ένα όριο και σίγουρα ένα τέλος.

  Καλούμε την εναπομείνασα  αντιπολίτευση, να ξυπνήσει πριν την ξυπνήσουν οι εξελίξεις, οι οποίες θα είναι καταιγιστικές και τότε η όποια αντίδραση θα είναι εκτός χρόνου και ηθικής, απέναντι σε όλους αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν τη ψήφο τους.


Η ΓΕΚΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: