Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Γιατί έγινε το δικαστήριο ενάντια στο Διαμαντόπουλο; Κοινό μέτωπο των τριών πριν το τέλος της απολιτίκ καριέρας τους …



Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε, πολιτικά πρόσωπα την τελευταία τριάδα των δημάρχων που πέρασε από το δημαρχιακό θώκο του δήμου Μεσολογγίου.

Ο πρώτος από αυτούς ο Λύρος, ήταν ένας άσχετος άνθρωπος, που έτυχε να έχει χρήματα (από άλλη ευκαιρία ζωής),  στη τσέπη του τη κατάλληλη στιγμή. Εκμεταλλεύτηκε τη διαφθορά του Καραπάνου, ώστε να γίνει δήμαρχος και  για να κάνει μεγαλοεπενδύσεις για τη τσέπη του και τίποτα παραπάνω.

Ο Καραπάνος, ένας ευφυής απατεώνας, ο οποίος δίδαξε τη τέχνη της κλοπής στο μαθητή του Διαμαντόπουλο και γέμισε τις άδειες τσέπες του, με κλεμμένα χρήματα από το δήμο .

Ο Διαμαντόπουλος, ένας αδίστακτος τύπος που θέλησε να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, ποδοπατώντας ότι στέκεται μπροστά του, αρκεί να κορέσει τη δίψα του για χρήμα, εξουσία και εγωκεντρισμό.

Αυτοί είναι με λίγα λόγια οι τελευταίοι δήμαρχοι του Ραδιομεγάρου (δημαρχείο δε το λες…) οι οποίοι εσχάτως προσποιούνται ότι είναι εχθροί και μηνύουν ο ένας τον άλλο, ακόμη και για ατασθαλίες στις εκλογές.

Μάθαμε λοιπόν ότι, Λύρος και Καραπάνος, έκαναν ένσταση και προσφυγή στο εκλογοδικείο για καλπονοθεία εκ μέρους του Διαμαντόπουλου, στην οποία ανάφεραν παραδείγματα και πράγματι, αληθινά περιστατικά, όπου ο Διαμαντόπουλος και η συμμορία του, άλλαζαν ψηφοδέλτια ή πετούσαν ακόμη και ασφράγιστα στη κάλπη, τα οποία όμως στο τέλος προσμετρήθηκαν ως πραγματικοί ψήφοι.

...

Ο δε Καραπάνος παρουσίασε δια του facebook και έγγραφο του Αρείου Πάγου, που υποτίθεται ότι καταγγέλλει τις ατασθαλίες Διαμαντόπουλου.

Μη ξεχνάμε ένας ευφυής απατεώνας  σαν τον Καραπάνο, αυτά τα έχει για πορτοκαλάδα άνευ ανθρακικού, ήταν πάμπολλες οι φορές που χρησιμοποιούσε έγγραφα, εκμεταλλευόμενος ότι κανείς δεν θα του δώσει τη δέουσα προσοχή.



Το επίμαχο σημείο του εγγράφου, αυτός ο κλεφτοκοτάς, το έχει μουτζουρώσει, γιατί άραγε ;

Πολύ απλά, το δήθεν κομβικό και αποκαλυπτικό έγγραφο είναι έγγραφο που στέλνει ο Άρειος Πάγος μετά από κάθε εκλογική διαδικασία και αφορά ενστάσεις σε βάρος δικαστικών αντιπροσώπων και όχι βέβαια σε βάρος του κύρους των εκλογών.

Ο δε Λύρος σιγά σιγά αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι η μοίρα και των τριών είναι αλληλένδετη και μάλιστα σε απίστευτα μεγάλο βαθμό, οπότε έχει ελαττώσει την όξυνση και σε πολλές περιπτώσεις συνεργεί μαζί με τον Διαμαντόπουλο, σε πολλές υποθέσεις, συνυπογράφοντας μάλιστα το ίδιο έγγραφο με αυτόν και τον Καραπάνο…( αναμένονται αποκαλύψεις, που θα ανατρέψουν τα πάντα)

Το ερώτημα που τίθεται ακόμη και για τον τελευταίο καλόπιστο ψηφοφόρο, είναι το γιατί τότε έγινε αυτή η καταγγελία και η εκδίκαση της ένστασης από τον Λύρο-Καραπάνο εναντίον του Διαμαντόπουλου !!!

Στην αρχή μπορούμε να εικάσουμε ότι έγινε με γνώμονα τον θυμό και τη αγανάκτηση που προκάλεσε η απατεωνιά Διαμαντόπουλου και τους πήρε το ψωμί μέσα από το στόμα.

Μετά όμως … και όταν οι σχέσεις ομαλοποιήθηκαν, η κίνηση αυτή της εκδίκασης έγινε πολύ απλά για να νομιμοποιήσουν τη δημαρχεία Διαμαντόπουλου, στήνοντας στασίδι για τις επόμενες εκλογές.

Και αυτό γιατί ;;;

Γιατί Λύρος και Καραπάνος το ήξεραν από την αρχή ότι δεν μπορούσαν να κατέβουν στις εκλογές, μιας και τους είχε επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, άρα δεν είχαν κανέναν έννομο συμφέρον να καταθέσουν  μήνυση εναντίον του Διαμαντόπουλου.

Μη ρωτάτε το πώς και γιατί τελικά κατέβηκαν… τα έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές, απλά προσθέτουμε ότι η δικαστική λειτουργός που έκανε τα στραβά μάτια, τώρα βλέπει τη στενή με ορθάνοικτα μάτια.

Επίσης πριν λίγες μέρες διαβάσαμε την ανακοίνωση του Συλλόγου των ψαράδων του Αιτωλικού, όπου αναφέρει ότι ο Διαμαντόπουλος είναι έκπτωτος από το θεσμό  (ΕΔΩ) και πέραν τούτου,  οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αυτού και κάποιων αντιδημάρχων, μέλη  της εγκληματικής του ομάδας. 

Αυτό θεωρούμε ότι είναι αδύνατο να μην το ήξεραν οι δυο συνεργάτες Λύρος και Καραπάνος, άρα μήπως ισχύει ότι το δικαστήριο έγινε για τα μάτια του κόσμου και ουσιαστικά για να νομιμοποιήσουν το λαμόγιο Διαμντόπουλο;

Η ανακοίνωση του Συλλόγου των αλιέων του Αιτωλικού είναι αναρτημένη, επώνυμη και υπογεγραμμένη στο διαδίκτυο και κανείς μέχρι σήμερα δεν την έχει αμφισβητήσει.

Μα αν πράγματι ο σκοπός ήταν να διώξουν το Διαμαντόπουλο, το μόνο που θα ‘πρεπε να κάνουν είναι η επίκληση του εγγράφου για την αποπομπή του και τη κλήση για προφυλάκιση…Έγινε κάτι τέτοιο; Και βέβαια όχι !!!

Και δεν έγινε γιατί το ίδιο έγγραφο προφυλάκισης, για διαφορετικούς όμως λόγους,  υπάρχει και για το Λύρο και για τον Καραπάνο.

Μήπως πέρα από όλα τα άλλα, στόχος της παρέας των τριών είναι να επιδιώξουν την έκδοση αθωωτικής απόφασης για τον Διαμαντόπουλο, ώστε να ρίξουν ακόμη περισσότερο το κύρος της δικαιοσύνης στα μάτια των δημοτών;;;

Φαντάζεστε τι αντιδράσεις και τι πικρία θα υπάρξει όταν θα ανακοινωθούν τα κατορθώματα της επίορκης δικαστική λειτουργού στο Μεσολόγγι ;

Οπότε μη σας φανεί παράξενο εάν η απόφαση του δικαστηρίου επί των καταγγελιών και ενστάσεων των Λύρου-Καραπάνου, θα είναι απορριπτική, σίγουρα δεν θα φταίει η δικαιοσύνη. 

Οι κύριοι αυτοί δεν είχαν το έννομο συμφέρον να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και δεύτερον, όπως τέθηκε η προσφυγή τους, είναι σα να θέλουν να πουν οι δικαστικές αρχές ότι δεν αναγνωρίζεται  η διαδικασία των εκλογών, πράγμα αδύνατον.

Η δικαστική αρχή όπως λέει και το έγγραφο του Αρείου Πάγου, θα περάσει από κόσκινο τις παρατυπίες των δικαστικών αντιπροσώπων και όχι η διαδικασία των εκλογών... όπως και έγινε και γι' αυτό ο Διαμαντόπουλος και οι αντιδήμαρχοι όχι μόνο είναι ήδη έκπτωτοι, αλλά θα οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή, για τα κατορθώματά τους στις εκλογές. 

Γι αυτό καλά θα κάνει η παρέα να λουφάξει στις βρωμιές της και να αφήσει τους δημότες να ξανάβρουν τον αυτοσεβασμό τους και να παλέψουν για το τόπο που ζουν και αγαπάνε , επιτέλους  χωρίς φόβο.

Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: