Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΤA BLOGS

Μεγάλες μέρες ζει η πόλη μας. Σπύρος μαινόμενος. Κατά πάντων. Κατά δημοτικής αρχής, κατά Νιόνιου, κατά bloggers, κατά ταβερνιάρηδων, κατά κλεφτών και παραποιητών, κατά επωνύμων και ανωνύμων, κατά δικαίων και αδίκων, κατά όποιου απλώς τον κοιτάει, κατά όποιου περπατάει, κατά… κατά… κατακράτηση ούρων.
Παιδιά μαζέψτε τον, θα μας φάει ζωντανούς.
Έπεσε μας ενημερώνει, η αναγνωσιμότητα των blogs. Λογικό να το λέει κάτι θα ξέρει.
Το troktiko. blogspot.com μάλλον το μεγαλύτερο ελληνικό ιστολόγιο έπεσε στα 55.000.000 χτυπήματα. Καταβαραθρώθηκε και άντε τώρα να το μαζέψουν.
Τα «δικά μας» ιστολόγια βρέθηκαν στον Καιάδα, με 65000 χτυπήματα. Μια πτώση χωρίς τέλος. Ζητείται σωτηρία. Κύριε Σπύρο σώσε μας. Γράψε κάτι για μας, κάνα καλό λόγο.
Γελοίοι, αχρείοι, άσχετοι, κλεφτρόνια, και άλλα τέτοια γραφικά για τους bloggers, προφανώς και για τους αναγνώστες τους.Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε τις ευχές.

Ο επιδοτούμενος από τις διαφημίσεις του, φυλλαδοπώλης και ίσως και από άλλες πηγές, δεν τολμάει να πει, ότι μερικά από αυτά τα χτυπήματα είναι δικά του.
Όλο του τηλεφωνούν και του τα λένε. Αυτός όχι, δεν μπαίνει ποτέ. Αλλά κάνει κριτική από αυτά που του είπαν.
Νέο είδος δημοσιογραφίας, που ονομάζεται «μου τηλεφωνήσαν και μου είπανε».
Είναι λέει δημιουργός, και μπορεί να κάνει φωτογραφίες και αυτός. Θα ήθελε πολύ να βάλει το κεφάλι του Νιόνιου σε ότι θέλετε εσείς, αλλά δεν μπορεί, πρώτον γιατί δεν έχει τη φαντασία να το κάνει και δεύτερον, γιατί σού λέει εντάξει ο Μ.Ε.Π. είναι ο Νιόνιος, αλλά αν δεν είναι και μετά μου κόψει το ποπάκι;Οπότε το αφήνει και ασχολείται και πάλι με τις εμμονές του.
Μας ανακοινώνει ότι: «ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ». Και στη συνέχεια μας πετάει στα μούτρα (εγώ έσκυψα και την γλύτωσα, εσείς ας προσέχατε) την «ΑΜΕΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Χρ. ΒΕΡΕΛΗ».
Κάνει γαργάρα το στεφάνι που κατέθεσε σε ένδειξη τιμής στα λύματα των ψηφοφόρων του προχθές ό κυρ χρήστος στο Ντολμά.
Ολόκληρος βολευτής μετέφερε στην Βουλή το ερώτημα της εφημερίδας, αυτός δεν είχε καμία άποψη.
Δεν του κάνει εντύπωση που ολόκληρος βολευτής δεν εμπιστεύτηκε μια επιστημονική ομάδα να μελετήσει τι θέμα, αλλά εμπιστεύτηκε μια τοπική εφημεριδούλα των 300-500 φύλλων. Εμένα αυτό μου έρχεται κάπως έτσι "τι θέλετε να πω για να τα χουμε καλά; Ωραία θα το πω και αφήστε με ήσυχο".
Μπράβο, σε ωραίο βουλευτή στηρίζεστε.
Αυτά του κάνει του κυρ σπύρου και την έχει δει ότι έφτασε η ώρα για δήμαρχος. Για αυτό πετάει και αυτά τα περί τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν εννοεί τον νυν δήμαρχο βεβαίως, τον εαυτό του εννοεί.
Και αν του τάζει ότι το κόμμα θα τον προτείνει, ορίστε μετά άδικο έχει;
Αλλά και αυτό το φουκαριάρικο το κόμμα ποιόν να πρωτοπροτείνει;
Διευθυντή ΔΕΗ; Διευθυντή αγροτικού συνεταιρισμού; Λουκανικοπώλη; Φυλλαδοπώλη; Διευθυντή τράπεζας;
Μύριοι όσοι πια γίνατε. Τρέχα κυρ σπύρο, θα σε (ξανά)φάνε στη στροφή.


Μέσος Μαύρος Δάχτυλος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην κλεβόμαστε μόνοι μας και χαίρετε ο Μπαρμα Σπύρος! Ώρα 12.00 μεσημέρι Κυριακής τα κτυπήματα στα Αιτωλικιώτικα blogs είναι συνολικά 114.743!!! Για να φτάσει τόσα φύλλα η κίτρινη φυλλάδα του μεγαλοεκδότη χρειάζεται 10 χρόνια. Γι' αυτό τα έχει παίξει το μικρό κακόμοιρο ανθρωπάκι.

Ανώνυμος είπε...

Μπάρμπα Σπύρο σιγά σιγά αρχίζεις και μοιάζεις στον εαυτό σου σε λίγο δεν θα σε αναγνωρίζουμε

ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΝΤΖΑ