Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΩΣ ΕΔΩ

Λάβαμε το παρακάτω e-mail που πραγματικά μας βάρεσε στο στομάχι.
Είναι μια πραγματική κραυγή ένος από εμάς που πνίγεται καθημερινά, από ότι βλέπει να συμβαίνει γύρω του, και όχι μόνο σε επίπεδο δήμου.
Σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο, και χωρίς κανένα σχόλιο, γιατί πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να πούμε.(Οι επισημάνσεις είναι δικές μας)
Το μήνυμα
Το νέο e-mail που σας στέλνω είναι για το θέμα της ανωνυμίας στα blog .
Πριν αρκετό καιρό τριγυρίζοντας στην blogoσφαιρα διάβασα ένα πολύ καλό κείμενο.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το Blog για να σας στείλω την διεύθυνση.
Έτσι αποφάσισα να το γράψω περιληπτικά με δικά μου λόγια.
Μια ολόκληρη ζωή αυτό που θέλουν από εσένα που στο επιβάλουν για την ακρίβεια, είναι να...... είσαι Ανώνυμος να χάνεσαι στο πλήθος, να εκπροσώπησε από λίγες "επώνυμες" ομάδες με ιδέες καλούπια, να αναζητείς την Ανωνυμία σου «συνειδητά».
Κάποια στιγμή όμως χρησιμοποιείς την Ανωνυμία - τιμωρία για να εκφράσεις όλα αυτά που πνίγουν την συνείδηση σου, και να πεις της αλήθειες σου , που όλα αυτά τα χρόνια τις είχες στο στόμα και δεν μπορούσες να τις εκφράσεις. Τις ιδέες σου που τόσα χρόνια κρύβονταν πίσω από τα τοιχία των χειλιών σου.

Έρχεται όμως η στιγμή που η «επωνυμία» θίγεται από την Ανωνυμία σου.

Σου ζητάνε να γίνεις και εσύ «επώνυμος» όχι για να σε βραβεύσουν, αλλά για να σε τιμωρήσουν που έφυγες από το κοπάδι, και που κατηγορείς αυτή την καλοκουρδισμένη μηχανή, που δεν τηρείς τους κανόνες αυτής της τέλειας κοινωνίας.

Αυτό που σας πειράζει είναι ότι ξαφνικά ο Ανώνυμος απόκτησε φωνή και λέει τα προβλήματα του, της ιδέες του (που μπορεί να μην είναι σωστές) αλλά μιλάει φωνάζει είναι ελεύθερος , καλεί και άλλους μαζί του και άλλους Ανωνύμους , να φωνάξουν
όλοι μαζί .
Οι Ανώνυμοι όμως δεν μπορούν να χαλιναγωγηθούν , να εξαγοραστούν , η να εκβιαστούν και αυτό είναι που σας ενοχλεί περισσότερο.
Η κακοδουλεμένη μηχανή σας που συντηρείτε τόσα χρόνια, σκούριασε δεν λειτουργεί πια, όπως σκουριάσανε και τα μυαλά σας και δεν παίρνουν πλέον επισκευή .
Και αν το οικοδόμημα σας το τρώνε πλέον τα σκουλήκια, δεν φταίνε αυτά, αλλά εσείς που τόσο καιρό τα αφήσατε σκουλήκια.

Η ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΔΗΛΩΝΕΙ

Όταν οι Ανώνυμοι θίγονται από τα ψέματα και τις πράξεις των «επωνύμων» τότε δεν κατηγορείτε κανείς .
ΩΣ ΕΔΩ



Υ.Γ Όλοι είμαστε επώνυμοι. Η αναφορά γίνεται για τους «επώνυμους», αυτούς που άλλα πιστεύουν άλλα λεν και άλλα πράττουν, χαμένοι στον δικό τους φασισμό της οικειότητας


Ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: