Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ, σε πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ

Νέο μήνυμα στα εισερχόμενα σχολιάζει το άρθρο μας «ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ BLOGS ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ .COM»
Το μήνυμα
Το άρθρο δίνει την εντύπωση ότι παραδέχεστε την συκοφαντία, αλλά πανηγυρίζεται που δεν την τιμωρεί η αμερικάνικη νομοθεσία. Δίνεται έτσι αφορμή στο μ... (κύριο έγραφε εδώ) τον κουτσάφτη να μιλήσει για δικαίωση των γραφόμενων του.
Μήπως να ρετουσάρατε λίγο το άρθρο;
Φιλικά
Η απάντηση των Μ.Ε.Π.
Αγαπητέ φίλε, δεχόμαστε και ευχαριστούμε για την υπόδειξη, ΑΛΛΑ, δεν χρειάζεται να ρετουσάρουμε το άρθρο ΔΙΟΤΙ, έχει την εξής έννοια:
Όταν μια ΑΡΧΗ πηγαίνει στο δικαστήριο για να προσβάλλει ένα πολίτη που την κρίνει, το πρώτο πράγμα που προσπαθεί να αποδείξει για να καταδικάσει τον πολίτη είναι η συκοφαντική δυσφήμηση.
Σε αυτό το σκεπτικό κινείται η νομοθεσία των ΗΠΑ, και με αυτή τη λογική έβγαλε αυτή την απόφαση το συγκεκριμένο δικαστήριο.
Γνωρίζοντας λοιπόν την νοοτροπία των αρχών, ο Δικαστής, αποφάσισε ότι ακόμα και εάν οι αρχές μπορέσουν με στημένα δικαστήρια να αποδείξουν συκοφαντική δυσφήμηση, δεν θα είναι αυτή από μόνη της ικανή, για την άρση του απορρήτου.
Σε ευχαριστούμε πολύ, γιατί η παρατήρηση σου, μας έδωσε την ευκαιρία να βάλουμε το πράγμα στη θέση του, ώστε να μην μπαίνουν ιδέες στο μ....(κύριο) κουτσάφτη και στους άλλους της αυλής του δημαρχείου.

Ο Γραμματοσυλλέκτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: