Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και αφού τελείωσε και η παρέλαση θέλω να σας θυμίσω και το δικό μας, εδώ το τοπικό μας ΟΧΙ. Και αυτό θα το κάνω για να μην ξεχνάμε τους ηρωικούς επαναστάτες, που όρθωσαν το ανάστημα τους για να περιφρουρήσουν το συμφέρον τους (συγγνώμη το δημόσιο συμφέρον ήθελα να πω). Τι εννοώ, κάντε click εδώ και μετά στο διαβάστε περισσότερα.
Τώρα που θυμηθήκατε τι συνέβαινε τότε, σας θυμίζω και κάτι ακόμα. Επαναφέραμε το θέμα ζητώντας απάντηση και ψάχνοντας να μάθουμε την αλήθεια εδώ και ακριβώς στις 100 ημέρες εδώ.
Σήμερα 178 ημέρες μετά, η κατάσταση παραμένει ακριβώς η ίδια.
Ο ΔΗΜΟΣ, (δηλαδή εμείς) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΕΎΘΥΝΟ, (που δεν είναι άλλος από τον ψεύτη και ανίκανο δήμαρχο) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΟΧΙ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, Καρέτσος και Κατσούλης, που έκαναν εκείνη την ηρωική επανάσταση, παραμένουν στη θέση τους (διότι προφανώς τους έγινε το χατιράκι που ζητούσαν, όταν ψήφιζαν όχι) και τα σφαγεία συνεχίζουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους.
ΓΙΑΤΙ;
Και αφού το ΓΙΑΤΙ μένει αναπάντητο, ρωτάμε τους δύο δημοτικούς συμβούλους Κατσούλη και Καρέτσο.
Ήταν αλήθεια ο ισχυρισμός σας;
Αν ΝΑΙ, γιατί δεν επανήλθατε σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο (λέμε τώρα) απαιτώντας την διόρθωση του προβλήματος και αφού δεν λυνόταν, γιατί ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Αν ΟΧΙ, γιατί το θέσατε, τι συμφέροντα επιδιώκατε να εξυπηρετήσετε και αφού ήσασταν ψεύτες, γιατί ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ.


Ο Δημοσιογράφος
Στην ιστορική φωτό μας (paparazzi), διακρίνονται οι δυο ηρωικοί δημοτικοί σύμβουλοι, την ώρα που εφορμούν, διεκδικώντας το δίκαιο συμφέρον τους (συγγνώμη το δίκαιο δημόσιο συμφέρον ήθελα να πω.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: