Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ιεροπολιτών .... συνέχεια

_Μαζί θα μιλήσουμε
_Από διακηρύξεις εκατό, όσες θέλεις

μουρμουρητά
σσσσστ!!

_Αν εξελιχθούν τα πράγματα, όπως τα υπολογίζουμε...
_θα καθίσουμε κάτω να τα βάλουμε καλά (ή κάτι τέτοιο)

Ο διάλογος αυτός, θα μπορούσε να αφορά πχ δυο επιχειρηματίες που κανονίζουν μια μπίζνα, δυο γονείς που θα ήθελαν να παντρέψουν τα παιδιά τους, και περιμένουν να εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ των παιδιών, ώστε να έρθουν εις γάμου κοινωνία, θα μπορούσε να αφορά δυο φιλαράκια που παίζουν στοίχημα και περιμένουν να εξελιχθούν τα πράγματα στους αγώνες όπως τα υπολογίζουν, ώστε να κερδίσουν χρήματα.
Δείτε το video και...αποφασίστε μόνοι σας σε ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις ανήκουν οι δύο κύριοι που συζητούν, ή ανήκουν σε κάποια άλλη περίπτωση και συζητούν και κανονίζουν πράγματα ... θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου.
Δημοτικοί σύμβουλοι της ιεράς πόλεως.
Εκεί μας οδήγησε η αναπτυξιακή πορεία γαλάνη.
Μπράβο νίκο, τα κατάφερες, τίμησες τους προγόνους σου, άξιο τέκνο της πόλης σου.



Κασσάνδρα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχχχχ βρε Κασσάνδρα,πόσα καράβια σέρνει και μάλιστα που "γέρνουν" αυτή η πόρνη πολιτική!!!!
Το ξέρετε το άλλο; Η εξηντάρα πόρνη θυμήθηκε ότι όσο ήταν νέα, έκανε κοινωνικό λειτούργημα,στα εξήντα της αυτοκτόνησε γιατί η άλλες τα... έπερναν! Αφήστε τους. Ο λαός ξέρει να σκοτώνει με όπλα του τη μνήμη σήμερα.Την μνήμη κρατήστε ζωντανή.Τη μνήμη και το σεβασμό στην Ελλ. γλώσσα και τη γραφή. Α/Α

Ανώνυμος είπε...

όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, αλλά απλώς για την ιστορία. Δεν είναι και οι δυο που εμφανίζονται δημοτικοί σύμβουλοι, ο ένας που είναι πλάτη είναι δημοσιογράφος από αυτούς που ονομάζουμε "έγκριτους", γνωστής εφημερίδας του Μεσολογγίου.
Μεσολογγίτης - συνδημότης σας και σε όλους μας μαζί, με τις υγείες μας.