Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ουαί υμίν... δήμαρχοι και φαρισαίοι!!!



Είδαμε τη πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεσολογγίου με μοναδικό θέμα το πρόβλημα του Νοσοκομείου:
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 23 – 02 – 2011 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 17.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων πρώην Νομαρχιακής Αυτοδ/σης Αιτωλ/νίας, Κύπρου 1, Μεσολόγγι 30200), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα :
Το παρόν και το μέλλον του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου (εισηγητής κ.Κατσούλης Παναγ.-Δήμαρχος).
Ενας αντικειμενικός γνώστης των πραγμάτων στο Μεσολόγγι δεν έχει παρά να τραβάει τα μαλιά του (μην πούμε τίποτε άλλο) μετά από αυτή την...υποκρισία, ανευθυνότητα, ανικανότητα κλπ κλπ.
Και εξηγούμαστε: Τόσο καιρό η νέα δημοτική αρχή υπό τον ΠιΚατσου έλαμπε δια της απουσίας της από κάθε αγώνα διεκδίκησης οτιδήποτε στο Μεσολόγγι. Κινούμενη αναλόγως με το τι εντολήθα έπαιρναν είτε από τους βουλευτές (Αγρινιώτες) είτε από τον Ευθύμιο τον Μεγαλοπρεπή τώρα τελευταία. Θα θυμάστε τα γεγονότα και τις κινητοποιήσεις που γίνανε με το εφετείο; Ο ΠιΚατσου και ο θίασος του πλήρως απόντες, έκανε κατ' ιδίαν μάλιστα και δηλώσεις τις ίδιες που έκανε και ο Σώκος!!! Θα θυμάστε τι έγινε με τον Καλλικράτη, που εκεί με την παντελή απουσία τους αλλά και την πολεμική τους και χωρίς να παραγνωρίζουμε τις ευθύνες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, συρρικνώθηκε το Μεσολόγγι (δήμοι Μακρυνείας πήγαν στο Αγρίνιο, και Χάλκειας στη Ναύπακτο), και εκεί φυσικά πάλι αυτοί οι τύποι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των Βουλευτών του Νομού αλλά και του τέως Νομάρχη.

Πάντα ήταν σε ένα μόνιμο σαμποτάρισμα του Μεσολογγίου επειδή φυσικά δεν ήταν αυτοί να λυμαίνονται τον κρατικό κορβανά (όπως έκαναν στη νομαρχία γιαυτό εμφανίστηκαν αυτά τρελά χρέη) και ήταν άλλος.
Αφού λοιπόν κάηκαν τα μπατζάκια του κ. ΠιΚατσου από το εφετείο (τον έσερναν μάλιστα οι "συνεργάτες" του τελευταία στιγμή να βγάλει κάτι βλακώδεις ανακοινώσεις) και αφού ψηφίστηκε ο Νόμος για την υγεία από τη βουλή (ο οποίος λύνει πολλά θέματα από αυτά που θα θελε να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο) έρχεται ο ίδιος υποκριτικότητα και με θράσος να συζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο τι; Το νόμο; μήπως να φέρει και καμιά τροπολογία για να τον αλλάξει; Αλλά δεν μας είπε που θέλει να είναι η έδρα του νοσοκομείου; στο Αγρίνιο ίσως;
΄Και θα βγει μετά τη συνεδρίαση φαρδύς πλατύς να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις και να ξεκινήσει την επανάσταση. Αλλά μάλλον του χρειάζεται ένα καλό μπουγέλωμα στη συνεδρίαση (μη ρωτήσει κανείς με τι!).
Ο Συνήγορος.

http://antidimos.blogspot.com/2011/02/blog-post_2379.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: