Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οταν λιποθυμούσε ο Μίχας και Δάκρυζε ο Γιώργος ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ουαί γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, λαμόγια της εξουσίας, κροκόδειλοι της ανθρώπινης κοινωνίας που ελπίζει και αγωνιά.

Αυτό ήταν το ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές, τι άλλαξε και τα αγροτικά προϊόντα από την κορυφή της τροφικής αλυσίδας και της μεσογειακής διατροφής γίνανε απλά <εμπόρευμα>, όπου λόγο κρίσης πρέπει να υποτιμηθεί;

Τι έγινε η πλέρια δημοκρατία που ευαγγελίζονταν οι τυχοδιώκτες πριν εκλεγούν;

Που είναι ο διάλογος με τις παραγωγικές τάξεις;

Οι απαντήσεις στα άνω ερωτήματα, μπορείτε να τις δείτε και να τις ακούσετε στο δελτίο των 8μμ σε όλα τα κανάλια της τηλεόρασης, από τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και MEGA-LOεργολάβοι.

ΥΓ

Εκείνο που δεν μπορείς όμως να αφαιρέσεις από ένα Εβραίο, εκπρόσωπο της παγκόσμια κυβέρνησης και του διεθνούς σιωνισμού είναι, η ικανότητά του να ανακαλύπτει πτυχές ενός προβλήματος, άγνωστες στο πλατύ κοινό.

Σε αυτό το βίντεο μαθαίνουμε ότι δεν είναι μόνο η Κρήτη, είναι και η Μακεδονία, είναι και η Θεσσαλονία, είναι και η Πελοπόννησος και ποιος ξέρει τι άλλο και που! Στο χρονικό σημείο 1:45 του βίντεο.

Κύριε ΓΑΠ δεν πας μια βόλτα και από τη Μανία (Μακρυνεία), εκεί σήμερα κάποιος θέλησε να βάλει τέρμα στη ζωή του λόγο των αδιεξόδων που δημιούργησε η πολιτική σου.



Η ΓΛΥΝΑ

------------------------------------------------------------------------------------------



Τα κόμματα αλλάζουν στην εξουσία μαζί ρόλο οι πολιτικοί ! Οι μηχανισμοί οι μέθοδοι παραμένουν οι ιδιοι ! Και βέβαια η επικοινωνιακή προβολή απο τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης !



Το βιντεο που πήραμε απο taxalia.blogspot.com


Αναρτήθηκε από bollywood-greece στις 2/10/2011 03:08:00 μμ
http://papatzides.blogspot.com/2011/02/blog-post_6046.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: