Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠιΚατσου σε νέα κατορθώματα....


Θα μπορούσε να ήταν τίποτε διαφορετικό για τον ΠιΚατσου; ¨οχι βέβαια αν είναι γνώστης κανείς της πορείας του και της ευκολίας που πήδαγε τους κοματικούς φράχτες κάθε φορά που το αλάνθαστο ένστικτο του του επέβαλε ώστε να αποκομίσει τα μέγιστα ωφέλη. Στην πορεία του αυτή πρδόθηκαν φιλιές χρόνων, αδειάστηκαν σύντροφοι, και γενικά καταρρακώθηκε κάθε ένοια της συντροφικότητας. Και κατάντησε ένα Μεσολόγγι ολόκληρο να τρώει στη μάπα ένα δήμαρχο που πέρα από τον εγωισμό του και την αλλαζονία του δεν είχε τίποτε άλλο να προσφέρει.
Το τελευταιο όμως συμβάν συν μερικά άλλα μας κάνει να πιστεύουμε ότι αποτελεί πλέον πεδίο επιστημονικής έρευνας η ταχύτητα και ο τρόπος κωλοτούμπας αυτού του...
ανθρώπου. Αλλά όπως ανέφερα και πριν, όταν πηδάς πολλούς φράχτες (ας είναι και κομματικοί) κάποιο παλούκι θα σου καρφωθεί στον κώλο και θα μείνεις στην ιστορία σαν ο καλικρατικός αθανάσιος διάκος.
Στο τσιμπούσι του Σαββάτου (όπως και κάποια άλλα που έγιναν χωρίς να διαρρεύσουν), βγήκε στην επιφάνεια αυτόπου υποψιαζόμασταν εδώ και καιρό. Δηλ. ότι ο ΠιΚατσου άδειασε το Θύμιο εντελώς χρησιμοποιόντας (ή πουλώντας αν θέλετε) τον Μωραΐτη και εν μέρει τον Μακρυπίδη. Και λέμε χρησιμοποιώντας γιατί θα είναι τόση παροδική αυτή η αλαξοκωλιά που ούτε οι ίδιοι δεν το φαντάζονται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι άνθρωποι του Μωραΐτη που είναι κοντά στον ΠιΚατσου τώρα όταν παιζόταν το θέμα Σώκου για περιφερειάρχης και όταν έγινε η "πτώση" του έστελναν μαζικά email σε blogs χέζοντας το Σώκο... πατόκορφα. Ταυτόχρονα ο ίδος ο ΠιΚατσου δήλωνε δεξιά και αριστερά Σωκοφύλακας. Να λοιπόν γιατί οι προσεγγίσεις Μπουλέ-ΠιΚατσου. Και που είστε ακόμη με αυτόν τον τύπο το Μεσολόγγι έχει να ζήσει συγκλονιστικές στιγμές. Σίγουρα δεν θα πλήξει.
Πάντως η υποβόσκουσα νέα σύρραξη είναι Σώκος και οι υπόλοιποι. Οπότε αναμένουμε νέες περιπέτειες!!!
Ο Ψυχολόγος

http://antidimos.blogspot.com/2011/02/blog-post_8883.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: