Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαφάνειας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Άφαντος ο Κατσούλης Υποστηρικτής Κατσούλη ο Πρεβεζάνος;


Απόντος του νυν δημάρχου Μεσολογγίου Π.Κατσούλη, συνεδρίασε η Επιτροπή Δαπανών και Διαφάνειας στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σήμερα Παρασκευή 11-2-11.
Ρόλο συνηγόρου του Κατσούλη έπαιζε ο πρώην δήμαρχος της Ν.Δ. Γ. Πρεβεζάνος, που από όσο φάνηκε δεν ήθελε με τίποτε να εκπέσει ο κ. Κατσούλης!
Απολογήθηκε για το γεγονός ότι δεν τήρησε το νόμο του «Καλλικράτη», λέγοντας πως αυτός δεν ήθελε να …πολιτευτεί, αλλά τον πίεσε το κόμμα(!) και πως με το ζόρι έφτιαξε ψηφοδέλτιο και γι’αυτό δεν ..πρόκαμε να πάρει κωδικό ανάρτησης των οικονομικών στοιχείων του συνδυασμού του, στην Ειδική Βάση Δεδομένων του υπουργείου!
Έλα όμως που ο νόμος το θεωρεί προϋπόθεση, αφού αν δεν μάθουν οι συμπολίτες σου πόσα και πού τα χάλασες αλλά και που τα βρήκες, χάνεις την έδρα σου!
Τι θα πεί τώρα στο κόμμα του ο πτέραρχος; Ότι δεν ήξερε; Γιατί δεν ρώταγε;



Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε πως Πρεβεζάνος και Κατσούλης (μέσω υπομνήματος) αναγνωρίζουν το έλλειμμα διαφάνειας των συνδυασμών τους, αφού περιφρόνησαν (αγνόησαν) το νόμο περί εκλογών. Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κουσουλός έδειξε ενημερωμένος για όλα και όταν ο Ν. Μουρκούσης επεσήμανε πως η προβλεπόμενη ποινή είναι η έκπτωση ολόκληρου του συνδυασμού που παρανόμησε, συγκατένευσε…Μέσα σε μερικές μέρες θα έχουμε την οριστική απόφαση της Επιτροπής, που δεν θα είναι άλλη από εκείνο που προβλέπει ο νόμος.
Λέτε να γελάσει και το "ποικιλόχρωμο ερίφιον"…
Πάντως πολλοί Νεοδημοκράτες από τη στιγμή που μαθεύτηκε τι συνέβη στην υπόθεση σήμερα τα έχουν βάλει με τον κ. Πρεβεζάνο και είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά του!

http://sarakaimara.blogspot.com/2011/02/blog-post_3259.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώστε έτσι Κατσουλάκο! Εθελοντής του κόμματος (όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω) κι εσύ!!! Έτσι σου βγήκε μωρό μου ο εθελοντισμός;
Αν.Γιοφύρια

Ανώνυμος είπε...

Τι παιχνίδι να παίζει άραγε η Λαοπόδη (Sara Mara) με αυτή της την ανάρτηση?
Δεν ήξερε ότι η καταγγελία Μουρκούση είναι και εις βάρος του Πρεβεζάνου? Ο Πρεβεζάνος τι έπρεπε να κανει? Δεν επρεπε να υπερασπιστεί το συνδυασμό του? Και από που φαίνεται ότι υπερασπίστηκε τον Κατσούλη αφού μιλούσε μόνο για το συνδυασμό του?
Φαίνεται τελικά ότι ο Μουρκούσης εκτός από το γνωστό στρατό του (Ρήγας κλπ - φαίνονται στη φωτο) είχε και δημοσιογραφική συστράτευση. Και όποιος τσιμπίσει τσίμπησε!

Ανώνυμος είπε...

11.05 φαινεται καθαρά το κατασκευασμενο κειμενο και ο τροποσ που ο μουρκουσης προσπαθει να κερισει εντυπωσεις.Δεν λεει ομως οτι οπως κυκλοφορησε στην επιτροπη υπηρξε ενσταση οτι η καταγγελια μουρκουση ειναι εκπροθεσμη και κακως εγινε.Τοτε να δεις ποτε θα γελασει το παρδαλο κατσικι