Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ελληνοαμερικανίδα η καμαριέρα και κολλητή της Κάρλα Μπρούνι!


«Mε έδεσε, με φίμωσε και μου φώναζε «τι σου κάνω Ελλλάδα μου! Τι σου κάνω…»

Μ αυτά τα λόγια η 32χρονη ελληνοαμερικανίδα καμαριέρα περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε από τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ στο ξενοδοχείο «Sofitel”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καμαριέρα που είναι μακρινή ξαδέλφη της Τζένιφερ Άνιστον είναι και κολλητή της Κάρλα Μπρούνι.

Παράγοντες του ΔΝΤ εκτιμούν πως το όλο σκηνικό το έστησε ηαποτελεσματική Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών που φημίζεται για τη διεθνή δράση της, σε συνεργασία με την αντίστοιχη γαλλική.

Η ελληνογαλλική φιλία που ενισχύθηκε και από το 12αρι που δώσαμε στο γαλλικό τραγούδι της EUROVISION, έκανε για μια ακόμη φορά το θαύμα της.


http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5953

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι στημενη δουλια απο την Κυβερνηση να τον βγαλει απο την μεση,
για να γλυτωσει μια και καλη απο αυτον.

Ανώνυμος είπε...

Ο περιβόητος Εβραίος Στρος Καν καθόριζε τις τύχες της Ελλάδος μαζί με τον Άλλον Εβραίο τον Μινέικο με μυστικές συνομιλίες πολύ προ των εκλογών του Νοεμβρίου 2009 όπως πρόσφατα απεκάλυψε ο ίδιος ο Στρος Καν αδειάζοντας πλήρως τον Παπανδρέου, ο οποίος ψευδόμενος ισχυριζόταν ότι δεν τον γνώριζε μέχρι τότε. Όσον αφορά το ήθος του Στρος Καν αποδεικνύεται από τις πράξεις του ότι είναι το ίδιο με το ήθος των Μινέικο. Αυτόν λοιπόν τον άθλιο ο θΠαπανδρέου ανέβασε στο Προεδρείο της Βουλής και μας έκανε μάθημα ηθικής φτύνοντας όλους τους Βουλευτές από τους οποίους δεν είχε κανείς το ηθικό ανάστημα να αντιδράσει αφού ανέφερε ότι οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στα σκατά . Ναι όπως το ακούτε; ο Παρατηρητής