Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Κρυφά ερωτευμένη με τον Τσίπρα η Μέρκελ!

Ο ατίθασος εφηβικός χαρακτήρας του νεαρού έλληνα πολιτικού, γοήτευσε τη σκληρή καγκελάριο που τώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κάνει πρωθυπουργό για να μπορεί να τον βλέπει συχνότερα

19/05/2012

Έτσι, περνάει πλέον τις ώρες της η πρώην σκληρή κυρία της Ευρώπης: Με ένα κόκκινο μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς που γράφει «Αλέξης» και τους γλάρους στην παραλία του Αμβούργου.

Έτσι, περνάει πλέον τις ώρες της η πρώην σκληρή κυρία της Ευρώπης: Με ένα κόκκινο μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς που γράφει «Αλέξης» και τους γλάρους στην παραλία του Αμβούργου. Έτσι, περνάει πλέον τις ώρες της η πρώην σκληρή κυρία της Ευρώπης: Με ένα κόκκινο μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς που γράφει «Αλέξης» και τους γλάρους στην παραλία του Αμβούργου.

Πολλοί αναλυτές των διεθνών σχέσεων απορούσαν: Για ποιό λόγο η γερμανίδα Καγκελάριος συνεχίζει να επεμβαίνει με τόσο προκλητικό τρόπο στα εσωτερικά της χώρας μας; Και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα «εύφλεκτης» προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, πριμοδοτόντας έμμεσα με κάθε της παρέμβαση, τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί τον κύριο εκφραστή του «αντιμνημονιακού» ρεύματος;

Το να συνέβαινε όλο αυτό από λάθος ή....από την χαρακτηριστική κεκτημένη ταχύτητα της σπαστικής Γερμανικής ιδιοσυγκρασίας, ήταν μάλλον απίθανο για μια έμπειρη πολιτικό σαν την Άνγκελα Μέρκελ. Διότι, δεν ήταν δυνατόν να μην καταλαβαίνει ότι κάθε απαξιωτική απειλή της, κάθε πρόταση για δημοψήφισμα ή κάθε υπεροπτική νουθεσία των τελευταίων εβδομάδων, με στόχο τους Έλληνες, έστελνε μαζικά θυμωμένους ψηφοφόρους στον Αλέξη Τσίπρα!

Όμως, όπως συμβαίνει πάντα, η εξήγηση για την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της Frau Angela είναι αυτή που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί: Ο Έρωτας! Και μάλιστα ένας έρωτας προς το παρόν, ανεκπλήρωτος, από αυτούς που συναντά κανείς στα αισθηματικά μυθιστορήματα.


Αυτός ο έρωτας είναι που έκανε τη σκληρή γερμανίδα καγκελάριο να μαλακώσει και να ξανανιώσει σαν μικρό κοριτσάκι. Και να περνάει ώρες στην παραλία, ρεμβάζοντας. Με μόνη συντροφιά ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς, που γράφει επάνω του το όνομα του αγαπημένου της...


Η αποκάλυψη αυτής της ερωτικής ιστορίας, που απειλεί τις τελευταίες εβδομάδες, να τινάξει στον αέρα τις ισοροπίες της ευροζώνης, έγινε από το στενό της περιβάλλον. Μάλλον με την ελπίδα ότι ο νεαρός Αλέξης Τσίπρας με τη βοήθεια όλης αυτής της δυσφήμισης εκ μέρους της ίδιας και των συνεργατών της στην Ελλάδα, θα καταφέρει τελικά να εκλεγεί πρωθυπουργός. Και τότε εκείνη, θα μπορεί να τον βλέπει συνέχεια, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία τις πολύωρες συσκέψεις για την κρίση χρέους. Όπως δηλαδή έκανε και με την προηγούμενη μεγάλη αγάπη της, τον Νικολά Σαρκοζί.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=15361

Δεν υπάρχουν σχόλια: