Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Οι βιταμίνες που μακραίνουν τα μαλλιά σου!

Δεν υπάρχει κάποιο θαυματουργό μυστικό για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριλάβεις στη διατροφή σου συγκεκριμένες βιταμίνες…
Η τριχόπτωση, τα μαλλιά που σπάνε ή είναι θαμπά είναι σίγουρα κουραστικό και μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου. Γι’ αυτό σου προτείνουμε τις καλύτερες βιταμίνες για μαλλιά, οι οποίες εγγυώνται υγιή μαλλιά που μακραίνουν γρήγορα.
Βιοτίνη: Είναι γνωστή σαν τη σούπερ βιταμίνη μαλλιών. Βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα και τα αποτρέπει από την ξηρότητα και τη θαμπάδα.
Βιταμίνη Ε: Όχι μόνο είναι καλή για το δέρμα, αλλά συμβάλλει στην πρόληψη της τριχόπτωσης, χάρη στην ικανότητα που διαθέτει να αυξάνει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Εκτός από το να την λαμβάνεις από το στόμα, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις κατευθείαν στα μαλλιά σου.
Προγεννητικές βιταμίνες: Δεν χρειάζεται να είσαι έγκυος για να δεχτείς τα οφέλη αυτών των βιταμινών. Οι συγκεκριμένες βιταμίνες είναι γεμάτες από θρεπτικά συστατικά που ευνοούν την ανάπτυξη της τρίχας. Το συμπλήρωμα βιταμινών θα πρέπει να περιλαμβάνει διάφορα θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Α και Β6.
Είναι εύκολο να βρεις τις συγκεκριμένες βιταμίνες στο φαρμακείο της γειτονιάς σου και αν τις χρησιμοποιείς καθημερινά, θα έχεις πιο μακριά μαλλιά γρηγορότερα από όσο νομίζεις.

www.shape.gr
http://on-news.gr/2012/05/12/i-vitamines-pou-makrenoun-ta-mallia-sou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: