Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Οι χρεοκοπημένοι μηντιάρχες, που έχουν μετατρέψει τις τράπεζες σε παραλογιστήρια των μαγαζιών τους, χτυπάνε βρώμικα τον ΣΥΡΙΖΑ!

 
Ποιοι πολεμάνε τον ΣΥΡΙΖΑ με βρώμικο τρόπο;

Οι μεγαλοιδιοκτήτες των χρεοκοπημένων ΜΜΕ, που επιβιώνουν χάρη στα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες. Ο Ψυχάρης και ο Παπανδρέου είχαν ξεκατινιασθεί δημόσια γι αυτό το θέμα κάνοντας αναφορά στην Εθνική Τράπεζα και στον δυστυχή Βασίλη Ράπανο που έβαλαν στη μέση.

Τι τρέμουν οι ιδιοκτήτες της συμφοράς των μέσων ενημέρωσης; Μην αποκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο των δανείων που έχουν λάβει από τις τράπεζες εκβιάζοντάς τες.

Μάλιστα πολλές τράπεζες εξαναγκάσθηκαν από τις πολιτικές ηγεσίες του παρελθόντος να...πετάξουν τα λεφτά τους στα παρηκμασμένα ΜΜΕ. Όπως ακριβώς έκαναν και με τα κόμματα της Βουλής και ειδικά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι τραπεζίτες υπήρξαν θύματα στυγνών εκβιασμών με παρακρατικές μεθόδους από ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.

Λοιπόν αυτή η πάρα φύση διαπλοκή πρέπει να τελειώσει. Ακριβώς αυτό τρέμουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ που βάδισαν παρέα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκβιάζοντας τις τράπεζες.

Δείτε τους ισολογισμούς των ΜΜΕ που χτυπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτηθείτε αν αυτοί οι μηντιάρχες πρόκειται να επιστρέψουν τα λεφτά που δανείσθηκαν.

Το πόσο διαπλέκεται το σύστημα πολιτικής εξουσίας με τους μηντιάρχες αποδεικνύεται κι από το πάρτυ-θεσμός του Σταύρου Ψυχάρη παραμονή των εκάστοτε εκλογών.

Οι μηντιάρχες που έχουν μετατρέψει πολλές τράπεζες σε παραλογιστήρια των χρεοκοπημένων μαγαζιών τους χτυπάνε με λύσσα και λάσπη τον ΣΥΡΙΖΑ.

Να τους τσακίσουμε….


http://www.kourdistoportocali.com/articles/11303.htm

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε οι Στρατούλης - Γλέζος έγιναν "μιντιάρχες";