Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Γιατί δεν συλλαμβάνουν τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου;

Ακόμη ηχεί στα αυτιά μας η δήλωση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου κ. Ατσαλάκη, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αιτωλικού,

<<είχε αποφασιστεί να γίνει έρευνα από τα ΕΚΑΜ, σε σπίτια γύφτων για ανεύρεση όπλων και ναρκωτικών ουσιών και είμαστε σίγουροι ότι αυτά υπήρχαν μιας και έγιναν καταγγελίες. Εμείς όμως σταθήκαμε αντίθετοι και αποτρέψαμε αυτό το ενδεχόμενο, διότι Αιτωλικιώτες και γύφτοι (Ρομά τους αποκάλεσε) πρέπει να τα βρουν…. Οι Αιτωλικιώτες δυστυχώς που το λέω, έχουν ένα κρυπτορατσισμό, από τον οποίο πρέπει να απαλλαγούν και να ζήσουν αρμονικά με τους γύφτους όπως ζούσαν τόσο καιρό>>. 

Αν αυτό δεν είναι παρακώληση έρευνας για ανεύρεση πειστηρίων, εγκληματικής πράξης, αν δεν είναι υπόθαλψη εγκληματικής ομάδας και παρεμπόδιση απονομής δικαιοσύνης τότε τι είναι; Είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, ευχόμαστε να μην... έρθει εκείνη η στιγμή, αν όμως έρθει, τότε το αίμα να πέσει πάνω στα κεφάλια σας, ο θρήνος της μάνας να σε ακολουθεί για πάντα κύριε δικηγόρε της ηλιθιότητας και της μαλακίας. ΕΔΩ και ΕΔΩ
 
Καλούμε τον κ. Ατσαλάκη μετά από το ηθικό του ατόπημα και την έμπρακτη κάλυψη που παρείχε σε κοινούς εγκληματίες, τουλάχιστον να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Καλούμε επίσης τον Δικηγορικό Σύλλογο να τιμωρήσει παραδειγματικά την εγκληματική αφέλεια του κ. Ατσαλάκη. Ο κύριος αυτός χρησιμοποίησε το κύρος του δικηγορικού συλλόγου για να αιματοκυλίσει το Αιτωλικό, να θρηνήσουμε θύματα και να ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: