Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Έκτακτο – οι γύφτοι των ναρκωτικών της εμπορίας όπλων και των κλοπών επιστρέφουν στο Αιτωλικό




Προκλητικότατοι και χωρίς ίχνος ντροπής η συγκεκριμένη φάρα, που τυγχάνει της μέγιστης προστασίας της εφημερίδας ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ του Μωραΐτη, του Σαλμά, του Καραγκούνη και του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου Ατσαλάκη πριν μια ώρα περίπου στις τρείς το μεσημέρι με μια κίνηση ματ επέστρεψε στα τσαντήρια της.


Διάλεξαν την ώρα που όλοι κοιμούνται, (όπως επίσης και η πολιτεία) και με μια πομπή δεκάδων αυτοκινήτων κατέλαβαν το χώρο που βρίσκονταν πριν την δολοφονική επίθεση με όπλα στρατιωτικά, εναντίον των κατοίκων του Αιτωλικού. 


Οι κραυγές που ακούγονται και οι απειλές που εκτοξεύονται είναι πολλές, ήρθαν αποφασισμένοι να αιματοκυλίσουν και να διεκδικήσουν το φαγοπότι που τους πήραν με την αυτοθυσία τους οι συμπολίτες μας, που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μια δρασκελιά πριν το θάνατο από τις σφαίρες που δέχτηκαν, από την φιλήσυχη κατά μερικούς μειονότητα των Ρομά.


Καλούμε την επίσημη πολιτεία να επέμβει πριν να είναι αργά, να απομακρυνθούν οι δολοφόνοι και οι χασισέμποροι το ταχύτερο δυνατό από το Αιτωλικό. 


Οι εξελίξεις θα είναι απρόσμενες και ανεξέλεγκτες, το αίμα των παιδιών είναι ακόμη φρέσκο. Αυτή η κίνηση μόνο από δοσίλογους και κρατικούς υπαλλήλους μπορούσε να σχεδιαστεί, ανάμεσά τους και αυτούς της εφημερίδας Αυγή. 


Το Αιτωλικό μετά από δεκάδες χρόνια, αποφάσισε να μην κάνει το πανηγύρι της Αγ.Αγάθης λόγο των επεισοδίων και ως ένδειξη  συμπαράστασης στους παραλίγο νεκρούς του, όσοι ξέρουν τι σημαίνει Αγ. Αγάθη για το Αιτωλικό, καταλαβαίνουν και τι άλλο μπορούν ακόμη να θυσιάσουν οι Αιτωλικιώτες για την ασφάλειά και την αξιοπρέπειά τους.

5 σχόλια:

Capt.P.B. είπε...

Δηλαδή περιμένατε ότι οι γύφτοι θα τα παρατούσαν έτσι απλά τη στιγμή που υποστηρίζονται από τις προοδευτικές (τρομάρα τους) δυνάμεις??? Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που βρήκαν και υποστηρικτές(προδότες) μέσα στο Αιτωλικό.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μετα αλλαξατε πλευρο και ξανακοιμηθηκατε...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εσείς οι κουμουνιστές είστε πάντα πρώτοι στην παραπληροφόρηση και τον γκαιμπελισμό; Για σας πάντα πρέπει να υπάρχουν νεκροί ή παραλίγο νεκροί ώστε να το εκμεταλλεύεστε και να αναδεικνύετε τις Δαμανάκηδες και τους ήρωες του κώλου. Μόνο εσύ ο κοντόφθαλμος και κακόβουλος είδες δεκάδες γύφτους να επιστρέφουν. Μάλλον εύχεσαι την επιστροφή για να δημιουργήσεις ήρωες νέας γενιάς τρομάρα σου. Αυτά που γράφεις ποιά διαφορά έχουν με αυτά που έγραφε η Αυγή; Την ίδια παραπληροφόρηση κάνετε και οι δύο

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι διασταυρωμένες, όποιος θέλει το λαμβάνει υπόψη του. Οι Γύφτοι που επέστρεψαν κατέβηκαν ακριβώς μπροστά στον οικισμό και διασκορπίστηκαν ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί. Συνοδεύονταν μάλιστα από τα πρωτοπαλίκαρα της διακίνησης που λάμβανε χώρα απέναντι από το κέντρο Υγείας, ώστε να διασφαλίσουν την ακεραιότητά τους. Όταν κάποια στιγμή θα τους δεις μπροστά σου όλους, με όλα τα παρελκόμενα, τότε ίσως μας δικαιώσεις. Όσο για τα υπόλοιπα, σε καταλαβαίνουμε, οι εθνοσωτήρες μας που υπηρετείς, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και βουτηγμένοι στη διαπλοκή. Εμείς είμαστε πρώτα από όλα Αιτωλικιώτες και μετά όλα τα άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Οι Μ.Ε.Π κουμουνιστες (sic) ΧΑχαχαχα
ΧαχΑχΑΧΑχαΧΑχΑΟΟΧΟΑΧΟαχοχοαχοαχ... πολυ καλο!!!!
Σοβαρα τωρα, εχθες κατα τις 4 το μεσημερι ετυχε να περναω απο το γηπεδο, δεν υπηρχε ιχνος γυφτου!