Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Επεισόδια άλλη μια φορά στο Αιτωλικό με αφορμή την επιστροφή της εγκληματικής ομάδας των Γύφτων.

Θα θέλαμε να αφιερώσουμε την παρακάτω ανάρτηση που είναι από την εφημερίδα Αιχμή δια μέσω του etolikonews, στους δύο κυρίους-ες, που άφησαν τα πικρόχολα σχόλιά τους στην ανάρτησή μας, 


υπενθυμίζουμε ότι τότε ήταν 21 Αυγούστου. Και οι δύο  μας επιτέθηκαν με λύσσα, ο ένας από τα δεξιά και ο άλλος από τα αριστερά.
Δυστυχώς, οι εξελίξεις μας δικαίωσαν, εκείνο όμως που μένει είναι το μίσος, η υποκρισία και η γλίτσα, από το γλείψιμο των αφεντικών αυτών των κυρίων. Δεν έχει καμιά σημασία από ποιο κόμμα προέρχονται, μετρά ο στόχος και η ισοπέδωσή του. Τα ίδια μας έγραφαν όταν μιλούσαμε για τον πρώην δήμαρχο και εσαεί δοσίλογο γαλάνη, τα ίδια όταν τα βάλαμε με τον εθνοπροδότη ΓΑΠ και της Μαργαρίτας, τα ίδια λένε και τώρα, επειδή τους πειράξαμε τους εν δυνάμει ψηφοφόρους των κομμάτων τους, Γύφτους.
Πιστεύαμε όμως ότι τώρα, δεν θα είχαμε τέτοιου τύπου αντιδράσεις, γιατί το πρόβλημα είναι κοινό. Εις μάτην, δεν πειράζει, καλοδεχούμενη η κριτική από όπου και αν προέρχεται.
Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι ανάμεσά μας είναι και αυτοί που πρώτα βάζουν το κομματικό τους καθήκον, κατόπιν τον επαγγελματικό διεθνισμό τους και κάπου στο τέλος, την αξιοπρέπεια της οικογένειάς τους και του τόπου που τους μεγάλωσε.


Νέα επεισόδια στο Αιτωλικό εξαιτίας της επιστροφής των Ρομά – Προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις

Αναστάτωση και αντιδράσεις από κατοίκους – Παραδόθηκαν άλλοι τρεις καταζητούμενοι για ταεπεισόδια που είχαν συμβεί στις αρχές Αυγούστου
Μικρής έκτασης επεισόδια δημιουργήθηκαν χθες αργά τη νύχτα μεταξύ Ρομά και κατοίκων του Αιτωλικού. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι εδώ και λίγες ημέρες δυο οικογένειες τσιγγάνων επέστρεψαν στα σπίτια τους που βρίσκονται πίσω από το γήπεδο......
Αυτό θορύβησε τους κατοίκους κάποιοι από τους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξανβόμβες μολότοφ εναντίον των τσιγγάνων, ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί. Επειδή όμως η ώρα ήταν περασμένες 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, κανείς δεν μπόρεσε να διακρίνει ποιοι ήταν αυτοί που συμμετείχαν στα επεισόδια.
Παραδόθηκαν αυτοβούλως και προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις καταζητούμενοι για ταεπεισόδια που είχαν συμβεί στις αρχές Αυγούστου
Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους τέσσερις Ρομά που αναζητούνταν ως υπαίτιοι για τους πυροβολισμούς στα επεισόδια του Αιτωλικού και τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων.Εκτός από τους τέσσερις που είχαν συλληφθεί αμέσως μετά τα επεισόδια και προφυλακίστηκαν, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για άλλους τέσσερις, που διέφευγαν. Χθες όμως οι τρεις από αυτούς παρουσιάστηκαν στον Εισαγγελέα συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους και τελικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν.


Πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: