Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2012 στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και  ΚΥΣΠΕ με ποσοστά 41,18%, 42,37% και 40,59% αντίστοιχα.
 Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε ευχαριστεί όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, καθώς και τους συναδέλφους για τη στήριξη που παρείχαν στους υποψήφιους της παράταξής μας.
Η νίκη της Δ.Α.Κ.Ε δείχνει ότι οι συνάδελφοι εκτιμούν τις αρχές της ανεξάρτητης συνδικαλιστικής πρακτικής που ακολουθεί έχοντας ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και του ρόλου του εκπαιδευτικού, καθώς και τη διαφύλαξη των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, μακριά από  τεχνητούς διαχωρισμούς.
 Συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές του ανεξάρτητου και διεκδικητικού συνδικαλισμού, με πίστη στις αρχές της  δημοκρατίας, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης για την ουσιαστική αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.
                                                         
 Νοέμβριος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: