Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Βασιλική Θάνου: Ναι, κλήθηκαν από την τρόικα δικαστές!

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Αν η ηγεσία της Δικαιοσύνης είχε τσίπα, θα είχε παραιτηθεί.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ. Το ΣτΕ έκρινε νόμιμες επί δεκαετίες τα παράνομα έργα των ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. Από το ΣτΕ ήταν ο πρωθυπουργός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ" και καταδικάζει τους φτωχούς και τους ανύμπορους.. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Πόπη Σουφλή





Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται από επίσημα χείλη πως η τρόικα κάλεσε δικαστές στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τους ζήτησε να...επισπεύσουν τις διαδικασίες για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου είπε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ("Ελεύθερος Σκοπευτής") ότι δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων αλλά η ίδια ερεύνησε εκ των υστέρων το θέμα και πληροφορήθηκε τα εξής:


Οι ειρηνοδίκες κλήθηκαν από την τρόικα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και
δέχτηκαν καταιγιστικές ερωτήσεις για τις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Ήθελαν να μάθουν τον όγκο τους και κυρίως κατά πόσον τα ειρηνοδικεία μπορούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες εκδίκασής τους!
Στην κ. Θάνου έγινε η ερώτηση «Πως δέχεστε, έστω αυτό, ως Έλληνες δικαστές, να σας καλεί η τρόικα και να σας κάνει ερωτήσεις και υποδείξεις;».
Κι εκείνη απάντησε:
«Δεν φταίνε οι Έλληνες δικαστές που βρίσκεται η χώρα υπό οικονομική επιτήρηση»...


crimenet
http://attikanea.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3810.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: