Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Νίκος Μουρκούσης

«Ο Νίκος Μουρκούσης στην βράβευση αριστούχων μαθητών»
Στο 1ο Δημ. Σχολείο Κατοχής παραβρέθηκε ο Νίκος Μουρκούσης, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Μαρτίου 2014, όπου το Κορδόσειο Κοινωφελές Ίδρυμα βράβευσε αριστούχους μαθητές των σχολείων της περιοχής, καθώς και φοιτητές που εισήχθηκαν με άριστα σε Σχολές. Στην ίδια σεμνή εκδήλωση, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του, ο Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αιτωλικού.
«Ο Νίκος Μουρκούσης στον αγώνα Βόλεϋ της Γ.Ε. Μεσολογγίου»
Τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας βόλεϋ της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου, παρακολούθησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης.
Μετά τον αγώνα, συγχάρηκε τους Μεσολογγίτες αθλητές και τον προπονητή τους Βασίλη Μανθάτη και άκουσε τα παράπονα για την κακή κατάσταση του Κλειστού Γηπέδου. Όταν βρέχει, το γήπεδο γεμίζει νερά που καθιστούν αδύνατη την διεξαγωγή αγώνων ενώ υπάρχει ανάγκη συντήρησης και ανάνεωσης του εξοπλισμού (ταμπλώ).
Ο γιατρός δεσμεύτηκε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα είναι νόμιμες (άδεια λειτουργίας του Κλειστού δεν υπάρχει) και θα συντηρούνται επαρκώς, αφού αποτελούν σημαντικό μέσο για την υγιή ενασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό, ενώ χρειάζεται να αποκτήσουμε και χώρους για άλλα αθλήματα (τένις, κ.τ.λ.). Μάλιστα, θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις να διατίθενται επαρκώς, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, και στους συμπολίτες μας που θέλουν να αθληθούν αλλά δεν ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους.

«Ο Νίκος Μουρκούσης κοντά στον Ερυθρό Σταυρό»
Το σημαντικό και ανιδιοτελές έργο που επιτελεί το τοπικό κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, εξήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, συνομιλώντας με τον Πρόεδρό του, γνωστό οφθαλμίατρο κ. Άρη Τριβλή. Με την ευκαιρία της συλλογής φαρμάκων από τον Ε.Σ. για τους άπορους συμπολίτες μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/3/14 στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, ο Νίκος Μουρκούσης προσκομίζοντας την συνεισφορά του, συγχάρηκε όλα τα στελέχη για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: