Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Συνάντηση του υποψ. Δημάρχου Νικ. Μουρκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί»

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την 19/3/14 η συνάντηση του γιατρού και υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί της περιοχής Μεσολογγίου, παρουσία στελεχών του δημοτικού συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών».
Ο Νικ. Μουρκούσης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει πως προτίθεται να στρέψει την περιοχή στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης και ζήτησε την αρωγή και των ιδιοκτητών ταξί, που πρώτοι έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες της περιοχής.
Ο πρόεδρος των ταξί ενημέρωσε τον υποψήφιο Δήμαρχο για τα προβλήματα του κλάδου, που είναι κυρίως η μεγάλη πτώση του τζίρου και ζήτησε ουσιαστικές παρεμβάσεις, ώστε να προσελκύσουμε τουρισμό. Στην συζήτηση που έγινε, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκαν η κακή κατάσταση των δρόμων, το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Μεσολογγίου με μείζον θέμα τις εισόδους και εξόδους της πόλης, η κατάσταση της πιάτσας των...ταξί, η απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο ΤΕΙ (μέσω του Βιολογικού Καθαρισμού) και η έλλειψη καθαριότητας και τακτικής αποκομιδής των απορριμμάτων που ενοχλεί τους επισκέπτες. Επιπρόσθετα έγιναν προτάσεις για την αξιοποίηση και τον εξωραϊσμό των ιαματικών λουτρών της Κλείσοβας και της πλαζ Τουρλίδας.
Οι ιδιοκτήτες ταξί, λόγω της φύσης της εργασίας τους, επισκέπτονται καθημερινά όλες τις συνοικίες και όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου και μετέφεραν την γνωστή εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας που υπάρχει παντού. Δήλωσαν δε, ότι περιμένουν από την επόμενη δημοτική αρχή να αλλάξει ριζικά τον τρόπο άσκησης της διαχείρισης του Δήμου και ότι προσβλέπουν στον γιατρό για να σημειωθούν βήματα ανάπτυξης και προόδου στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: