Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Όταν η παράγκα του δήμου Μεσολογγίου θέλει να δροσίσει τη μπανιέρα της, αγοράζει κλιματιστικά για κλειστά σχολεία...

Το έχει αντιληφθεί μάλλον ακόμη και ο ίδιος ο παρολίγον δήμαρχος Μεσολογγίου, ότι είναι το κύκνειο άσμα του ως πολιτικό πρόσωπο και αποφάσισε να ενθυλακώσει όσο το δυνατόν περισσότερα, μπας και βγάλει τα έξοδα από τα τσιγάρα του στη μελλοντική στενή που τον περιμένει εναγωνίως.

Για ακόμη μια φορά ο καραπάνος, βρήκε τρόπο να ταΐσει τον ίδιο και τα κομματόσκυλα που τον συμβουλεύουν ή τον στηρίζουν στο έργο της υπερψήφισης των δαπανών για νομιμοφανές κλέψιμο από το δημόσιο κορβανά, στην υγειά των κορόιδων - δημοτών και φορολογουμένων.

Αυτή τη φορά βρήκε σαν άμεση και εύκολη λύση την προμήθεια κλιματιστικών, από επιχειρηματία που μάλλον έχει προσωπική επαφή και σχέση, ώστε να μην χάσει το σερί του 25% που γνωρίζουμε όλοι ότι παίρνει ως προμήθεια σε κάθε συναλλαγή του δήμου.

Μπορεί βέβαια να κουράστηκε λίγο να βρει το χώρο που θα τα τοποθετήσει, αλλά ένας δημόσιος γίγαντας σαν το καραπάνο δεν θα ήταν δυνατόν να σταθεί αυτό εμπόδιο.
Κάθισε λοιπόν και σκέφτηκε ότι αν τα έβαζε στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, ο κόσμος ίσως να απαιτούσε το χειμώνα και δημόσιες σάουνες, αν τα έβαζε στο λιμάνι για το μελλοντικό υδατοδρόμιο, ξέρετε αυτό που θα έρχονται υδροπλάνα και θα μεταφέρουν επιχειρηματίες ή τουρίστες για λασπόλουτρα, ο κόσμος θα απαιτούσε και προμήθεια μπανιέρας, όμως το μαγαζί του δημάρχου κάηκε έτσι στα ξαφνικά κάποια στιγμή και μάλλον δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει την σχετική προμήθεια.

Οπότε σε μια στιγμή εκρηκτικής ευφυίας το βλέμμα του άστραψε όπως της γνωστής αγελάδας στη Λίλα Πάουζε και αναφώνησε, βρε γιατί δεν τα τοποθετούμε στους παιδικούς σταθμούς, που είναι και κλειστά και δεν θα μας πάρει κανείς χαμπάρι;

Έλα όμως που τον πήραν και υπάρχει δημοσιευμένη καταγγελία από την αντιπολίτευση του δήμου!

Αδέλφια μας καραπανάκια, όταν θα αρχίσει να τραγουδά ο μπανιέρας το, 'Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι΄ μάλλον θα είναι πολύ αργά, ακόμη και για εσάς, πηδήξτε σαν τα ποντίκια τώρα, αργότερα δεν θα υπάρχει δικαιολογία του τύπου θέλω το κορμί τσου ...

Π. Κατσούλης: Της Juro Proμήθειας το κλιματιστικό… γίνεται στους Δημοτικούς Παιδικούς μας Σταθμούς


Επειδή οι «κακές οι γλώσσες της μιζέριας που φρενάρουν την ανάπτυξη», οι οποίες «δεν μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας», όπως λέει και ο δήμαρχος μας (φανταστείτε να τον άφηναν κιόλας!), τις τελευταίες μέρες λένε διάφορα συκοφαντικά, σχετικά με την απόφαση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου στις 27 Ιουνίου, να ΑΝΑΘΕΣΕΙ αντί 24.000 € κλιματιστικά για τους Παιδικούς Σταθμούς σε επιχείρηση εξ Αθηνών,

Μετά από ενδελεχή έρευνα του «κίτρινου τύπου» ιδιοκτησίας μου, σας ενημερώνω αξιόπιστα ότι όλα όσα ακούγονται είναι ψεύδη και ο κ. Πρόεδρος του Π.Κ. και ο κουμανταδόρος του κ. Δήμαρχος, έχουν απόλυτο δίκιο, διότι:

(Α) Σκέφτηκαν εγκαίρως τα παιδάκια, που μπορούν να ασθενήσουν λόγω καύσωνα. Όσοι υποστηρίζουν ότι τώρα δεν υπάρχουν παιδάκια γιατί οι Παιδικοί Σταθμοί είναι κλειστοί, απλά είναι αδαείς. Πολιτική είναι η τέχνη του να προβλέπεις. Αν το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν έχει καύσωνα, τότε τι θα κάνουμε; «Στο Δήμο για τα Παιδιά μας, τρώνε, ακόμη και όταν είναι χορτάτοι»!

(Β) Κινήθηκαν με την ταχύτητα του φωτός, πράγμα σπάνιο για τη δημόσια διοίκηση. Στις 26 Ιουνίου δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για προσφορές, την ίδια μέρα ήρθε ΜΙΑ προσφορά εξ Αθηνών και την επομένη έγινε η ανάθεση. Όλα νομιμότατα και κυρίως γρήγορα, λόγω του κατεπείγοντος του θέματος… ΕΥΓΕ και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

(Γ) Οι συκοφαντίες που ακούγονται για «φωτογραφική ανάθεση», είναι απαράδεκτες. Απλά έτυχε εκείνη τη μέρα, ο αθηναίος επιχειρηματίας με καταγωγή από το δήμο μας, να έχει κλειστό το μαγαζί του και να ξημεροβραδιάζεται στο «Διαύγεια» του δήμου. Όλοι οι άλλοι δούλευαν – και δεν μας ΔΟΥΛΕΥΑΝ - και δεν το πήραν χαμπάρι. Άμα έχεις τύχη και «μπάρμπα στην Κορώνη», κονομάς…

(Δ) Όσοι διαμαρτύρονται γιατί δεν προτιμήθηκε κάποιος από την τοπική αγορά και μας πήρε τη δουλειά ο αθηναίος, κάνουν λάθος διότι: 1. Δεν είναι αθηναίος, «δικός μας» είναι, όπως και όλοι οι άλλοι με τα λογιστικά γραφεία, τους σπόρους φυτών κ.α. Και ως γνωστό, «οι δικοί μας» δεν έχουν πατρίδα, αρκεί… 2. Δεν υπήρχαν κλιματιστικά με αυτές τις προδιαγραφές και σε αυτή την τιμή στην περιοχή μας. Το ψάξαμε. Είναι Juro Pro lamogio inventor Hi Fi μεγάλης απόδοσης. Εδώ έχουμε μόνο με μικρές αποδόσεις!

Αυτά και επιτέλους σταματήστε τη γκρίνια.

Κάντε καμιά βούτα - στη θάλασσα εννοώ – και αφήστε τους άρχοντες ήσυχους να βουτάνε στις χρυσοφόρες πλαζ του Ραδιομεγάρου.

Και μην ξεχνάτε: Στον επόμενο καύσωνα, όλοι στους Παιδικούς μας Σταθμούς…

Καλή συνέχεια καλοκαιριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: