Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Με ανθρώπους της νύχτας και της φούσκας του χρηματιστηρίου, ήθελε ο καραπάνος να κάνει έκθεση τοπικών προϊόντων στο Μεσολόγγι.

Βρε τι λύσσα είναι αυτή με τον παραλίγο δήμαρχο Μεσολογγίου καραπάνο; Καλά δεν κρατιέται το άτομο. Έχει βαλθεί να φάει το καταπέτασμα και δεν διστάζει να επιστρατεύσει ακόμη και ανθρώπους της νύχτας, με προϋπηρεσία στη φούσκα του χρηματιστηρίου και σε άλλες δημιουργικές επενδύσεις εκείνης της εποχής.

Και καλά αυτός, εσείς βρε καραπανάκια, δεν ντρέπεστε; δεν φοβάστε; δεν έχετε λίγο τσίπα πάνω σας; Βλέπεται ότι ο αρχηγός σας λιμοκτονεί από λογική και έχει χάσει κάθε μέτρο, δεν κρατιέται το παλουκάρι. Είδε φαΐ και μπήκε σαν ασυγκράτητο πιράνχας (μάλλον ατυχές το παράδειγμα, λόγο μεγέθους)  για να ξεσκίσει σάρκες, εσείς τελικά σε αυτή τη κατηφόρα, σ' αυτή τη καταστροφή, δεν μπορείτε να παίξετε κανένα ρόλο; Μόνο ως κολοσφουγκάριους θα σας θυμάται η ιστορία της τοπικής μας αυτοδιοίκησης;

Πόση ξεφτίλα για μια θέση στα διόδια, μια θέση στις αλυκές, στη ΤΕΡΝΑ και όπου αλλού σας βόλεψε ο κλασομπανιέρας, με αποκορύφωμα δημοτικό υπάλληλο που δηλώνει μόνο παρόν στο δημαρχείο;

Πόσο ακόμη ξεπεσμός για τα 500€ το μήνα με πλαστά τιμολόγια; Πόσο ακόμη ανοχή για οικοδομικές άδειες που παραποιούν τον αιγιαλό και την παραλία;

Δεν βλέπετε ότι το σύστημα μπανιέρα, καταρρέει; Δεν βλέπετε ότι είναι θέμα χρόνου η συγκατοίκηση σας στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα με τον αρχηγό σας;

Νομίζεται ότι κάποιος θα κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, μετά από όλα αυτά;

Για την ιστορία λοιπόν ο δήμαρχος Μεσολογγίου αποφάσισε να κάνει έκθεση στο Μεσολόγγι και ανάθεσε αυτό το έργο σε έναν άνθρωπο που έχει στιγματιστεί και έχει  στιγματίσει την ελληνική κοινωνία με κομπίνες τύπου φούσκας χρηματιστηρίου, η οποία προκάλεσε κοινωνικές καταστροφές και αυτοκτονίες από ανθρώπους που πίστεψαν την τότε κυβέρνηση του δωσίλογου σημίτη, αλλά και αυτού του συγκεκριμένου κυρίου, που τον προωθούσαν τα τότε εγκληματικά συμφέροντα αυτής της παράταξης.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα ο εν λόγο κύριος είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες και θέλησε να ικανοποιήσει τις όποιες φαντασιώσεις (για τραγούδι βέβαια και μην πάει ο νους σας στο πονηρό) τον βασανισμένο κοσμάκι, από τα δεξί του χέρι, οπότε λέει: δεν ανοίγω και ένα πρακτορείο για τραγουδιάρες του πενταγράμμου που θα κρατάνε και όμορφα το μικρόφωνο;

Αυτόν τον αξιότιμο κατά τα άλλα κύριο, επέλεξε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, να εκθέσει τα τοπικά μας προϊόντα.

Παρόλα αυτά του δίνουμε και ένα δίκιο... σου λέει, τα βασικά προϊόντα της περιοχής, ως γνωστό είναι το ψαρ- το κνουπ και το μνι, οπότε τι καλύτερο θα μπορούσε να βρεθεί στην αγορά πέρα από αυτόν τον κύριο; Οπότε κλείνουμε τη συμφωνία στα 25% ως προμήθεια για τα προσωπικά καραπανικά έξοδα και του κάνουμε και ανάθεση, μην τυχόν και βρεθεί κάποιος πραγματικός επαγγελματίας και έρθει τόμπολα το ποσοστό του δημάρχου!!!

Ντροπή και Δέος. Τέτοια κατάντια, τέτοιο ξεφτιλίκι δεν έχει ζήσει η περιοχή μας.

Απολαύστε την αποκάλυψη που έκανε η αντιπολίτευση, αλλά δεν ίδρωσε κανενός το αυτί, γιατί νομίζουν ότι έχουν ασυλία και θα έχουν ακόμη και στο μέλλον.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ – Σας λέει τίποτε το όνομα Σπύρος Βαλδεσέρας κ. Καραπάνο;


Σας λέει τίποτε το όνομα Σπύρος Βαλδεσέρας κ. Καραπάνο;

Κάποιοι θεωρούν ότι με την “αναβολή” της έκθεσης τοπικών προϊόντων έχουν ξεμπερδέψει προς το παρόν. Σε σχετική μας έρευνα για την υπόθεση “φούσκες” του Χρηματιστηρίου του 2001 και τα “κακά παιδιά” εκείνης της εποχής, αλιεύσαμε το όνομα Σπύρος Βαλδεσέρας.

Ο εν λόγω κύριος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής (17/6/2001) ήταν αντικριστής της ΑΧΕ Β. Ελλάδος και κατηγορήθηκε από Ιανουάριο έως Φεβρουάριο του 1994 ότι πληκτρολόγησε επανειλημμένως εντολές για εξαγορά 660.000 μετοχών, αξίας τότε 1,4 δισ. Δραχμές στο όνομα Κ. Κουβαράς. Ο εν λόγω κύριος ήταν ο μόνος που καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από όλους τους τότε κατηγορούμενους.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής έκδοσης newmoney.gr (21/3/2016) ο κ. Σπύρος Βαλδεσέρας που απασχόλησε και με την υπόθεση της Λαυρεωτικής, έχει ανοίξει καλλιτεχνικό πρακτορείο με... τραγουδίστριες (!) και ότι έχει απομακρυνθεί από το χώρο του Χρηματιστηρίου.

Ερωτούμε ευθέως τον κ. Καραπάνο: Ο κ. Σπύρος Βαλδεσέρας είναι ο εκπροσώπος της εταιρείας που αναθέσατε την ακυρωθείσα ήδη έκθεση τοπικών προϊόντων, ναι ή όχι; Απαντήστε γιατί τυχόν μη απάντησή σας προδίδει ένοχη σιωπή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: