Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Η Τριανταφύλλου καλεί την επιτροπή για δημόσια ενημέρωση για τα βιορευστά και η επιτροπή αποδέχεται την πρόσκληση



Η βολευτής Αιτ/νίας του Σύριζα Τριανταφύλλου, μετά τον εμπαιγμό της στην υπόθεση της επένδυσης των δημόσιων αρπακτικών και κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, που θέλουν να φτιάξουν εργοστάσια παραγωγής ρεύματος, όπου θα καίνε βιοκαύσιμα και θα τα αγοράζουμε εμείς ως καταναλωτές στη διπλάσια τιμή, απ' ότι στη ΔΕΗ και όλα αυτά δίπλα στη λιμνοθάλασσα, κάλεσε σε ενημέρωση τους δημότες αλλά και την επιτροπή αγώνα ενάντια στην συγκεκριμένη επένδυση.

Η δε επιτροπή εξεπλάγην για αρχή, αλλά συμφώνησε για το τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι η επιτροπή με αυτή της την κίνηση νομιμοποιεί τις κινήσεις και τις θέσεις της Τριανταφύλλου, ή οποία όχι και τόσο παλιά υποστήριξε ότι η επιτροπή αγώνα μπορεί καλά να τα λέει, αλλά είναι εκπρόθεσμη. Η ίδια βέβαια ήταν εμπρόθεσμα ενημερωμένη, αλλά μάλλον περίμενε να ξεσηκωθεί πρώτα το λαϊκό κίνημα, ώστε αυτή να επέμβει.

Βέβαια υπάρχει και το αγαθό μέρος της πρόθεσης της βολευτίνας, διότι βοηθώντας την επιτροπή ενάντια στις επενδύσεις, βοηθά και την επένδυση του κουμπάρου της στον οικοτουρισμό εντός της λιμνοθάλασσας.

Τόση γελοιότητα από εκπρόσωπο νομού είχαμε να δούμε από το καιρό της χούντας.

Δεν είμαστε όμως εμείς αυτοί που θα ορίσουν για το τι είναι πρέπον, πιστεύουμε ότι η επιτροπή αγώνα μιας και έχει αναλάβει την ευθύνη, έχει και όλο το ηθικό δικαίωμα της επιλογής.

Όμως η γνώμη μας είναι ότι, οποιαδήποτε συνάντηση ή κουβέντα με τη συγκεκριμένη βολευτίνα, μάλλον κακό θα κάνει στην πορεία και στο μέτωπο του αγώνα που έχουν δημιουργήσει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της επιτροπής


Την Τρίτη 21/11 δεχθήκαμε σαν ομάδα μια πρόσκληση σε ενημέρωση για το θέμα των βιορευστών που οργανώνει η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου. Η ενημέρωση θα γίνει στο ... Δημαρχείο Μεσολογγίου την Παρασκευή, 21/11 και ώρα 6 το απόγευμα. Μετά απο συζήτηση στην ανοιχτή συνέλευση της Τετάρτης 22/11 αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην ενημέρωση, να τοποθετηθούμε και να καλέσουμε τους πολίτες να παρεβρεθούν. Καλούμε όλους τους συμπολίτες και συμπολιτισσές μας να παραστούν στο Δημαρχείο και να ενισχύσουν τον δίκαιο αγώνα για την προστασία του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού με την παρουσία και την φωνή τους.

Όλοι στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 21/11 στις 6 το απόγευμα!


Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: