Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

«Λιμνοθάλλαζα»: Πάνδημη απαίτηση η επανεξέταση της αδειοδότησης των μονάδων Βιορευστών

                 
Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Τριανταφύλλου προσκάλεσε φορείς της περιοχής και την Πρωτοβουλία Πολιτών “Λιμνοθάλλαζα” με σκοπό να ενημερώσει για το ζήτημα των Βιορευστών. Η πρωτοβουλία μας έκανε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην ενημέρωση.

Η βουλευτής στην εισαγωγή της αλλά και σε άλλα σημεία της ενημέρωσης της, αναφέρθηκε με αρνητικά σχόλια προς την Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα. Στις δυόμιση ώρες που διήρκεσε η συνάντηση, δεν προσκόμισε κανένα νέο στοιχείο, ούτε έκανε επί της ουσίας κάποια ενημέρωση.

Οι πολίτες, με τις τοποθετήσεις τους, στάθηκαν στην ουσία του προβλήματος και έδωσαν στην κυρία Τριανταφύλλου να καταλάβει πως η κοινωνία του Μεσολογγίου έχει ...ενωθεί και διεκδικεί το αυτονόητο: να κλείσουν οι μονάδες βιορευστών.
Ύστερα από πιέσεις των πολιτών η βουλευτής δεσμεύτηκε να ορίσει συνάντηση με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και να συμπορευτεί στο δίκαιο αίτημα για επανεξέταση των αδειών των εργοστασίων που θα καταδικάσουν την υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της περιοχής.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι το οριστικό κλείσιμο των εργοστασίων Βιορευστών.

Δείτε εδώ μία συνολική άποψη για το ζήτημα των εργοστασίων βιορευστών

Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα
limnothallaza@gmail.com

https://limnothallaza.wordpress.com

https://www.facebook.com/limnothallaza/

Δεν υπάρχουν σχόλια: