Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Καρκίνο σπέρνει ο καραπάνος με την ΔΕΥΑΜ και τους δημοτικούς συμβούλους του στο Αιτωλικό




Για ακόμη μια φορά το Αιτωλικό ζει τον εφιάλτη του νερού, για ακόμη μια φορά οι ανεύθυνοι της ΔΕΥΑΜ με τον πρόεδρό της που είναι και δήμαρχος Μεσολογγίου, δίνουν μολυσμένο και βρόμικο νερό στου Αιτωλικιώτες.

Για ακόμη μια φορά όμως οι προδότες του Αιτωλικού, οι κύριοι που θέλουν να λέγονται εκπρόσωποι της κοινωνίας μας, είναι απόντες, αλλά δηλώνουν παρόν στα διόδια, στις Αλυκές, στη ΚΔΑΠ, στη ΤΕΡΝΑ και όπου αλλού τους έδωσε θεσούλα ο ψωμοδότης τους καραπάνος.

Τόση είναι η αξία τους, τόσο το φιλότιμο τους αλλά και τόση η αξιοπρέπειά τους.

Πουλημένα κορμιά, στα τέσσερα μπροστά στο καραπάνο τα κομματόσκυλα του Αιτωλικού.

Δεν δίστασαν μέχρι και τη τελευταία στιγμή να παραπληροφορούν τους συμπολίτες τους, λέγοντας ότι ήταν θέμα χλωρίου που έπεσε κατά λάθος σε μεγάλες ποσότητες ή το ακόμη χειρότερο ότι, η νέα γεώτρηση είναι έτοιμη και αύριο το πολύ μεθαύριο θα λύσουμε μια για πάντα το πρόβλημα του Αιτωλικού με την ύδρευση (η αποθέωση της ηλιθιότητας με την ξετσιπωσιά που τους διακρίνει).

Και για να πετάξουν το μπαλάκι αλλού, τα βάλανε ακόμη και με τη ΔΕΗ λέγοντας ότι δεν τους έδωσε ακόμη ρεύμα στη νέα γεώτρηση.

Στο παιχνίδι και η χουντοφυλλάδα του Μεσολογγίου, η οποία άρπαξε την ευκαιρία να οικονομήσει από τον καραπάνο το χιλιαρικάκι της δημόσιας στήριξης του.

Σε ένα ανελέητο και αλλοπρόσαλλο παιχνίδι εντυπώσεων, από το πρωί σήμερα μεταδίδει δελτία τύπου και απόψεις του καραπάνου και του συν αυτώ.

Καμιά πραγματική ενημέρωση, καμία κρητική στάση στα γεγονότα, έρμαιο της χρυσόσκονης του καραπάνου, παραπληροφορεί για ακόμη μια φορά ώστε να βάλει στα ταμεία της τον οβολό του αρχιλαμόγιου τοπικού άρχοντα.

Θαυμάστε ρεπορτάζ, με τρεις αναρτήσεις από το πρωί, η ΑΙΧΜΗ του Μεσολογγίου προσπαθεί να αναμεταδώσει πληροφορίες και όχι να ψάξει το πρόβλημα.
Πρόκειται για συνειδητούς παραχαράκτες της αλήθειας, είναι η Πέμπτη Φάλαγγα του καραπάνου.




Αιτωλικό. Πρόβλημα με την υδροδότηση λόγω τεχνικής βλάβης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι λόγω τεχνικής βλάβης σε γεώτρηση στα Τσαγκριναίικα θα υπάρξει πρόβλημα στην ομαλή υδροδότηση της ΔΚ Αιτωλικού.

Παράλληλα με τις εργασίες αποκατάστασης δρομολογείται εκτάκτως και η σύνδεση της νέας γεώτρησης προκειμένου να ... ικανοποιηθεί η απαιτούμενη παροχή.

Κοντογιάννης Γεώργιος
Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Τίθεται σε λειτουργία η νέα γεώτρηση στο Αιτωλικό


Βλάβη στη μια γεώτρηση στη θέση Τσαγκριναίικα του Αιτωλικού, παρουσιάστηκε χθες με αποτέλεσμα να μειωθεί η πίεση του νερού στο δίκτυο ύδρευσης.

Στο Αιτωλικό βρίσκεται από το πρωί ο δήμαρχος και νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Ν. Καραπάνος, ο οποίος επιβλέπει τις εργασίες για την διοχέτευση νερού στο δίκτυο από την νέα γεώτρηση, η οποία είναι έτοιμη εδώ και πολύ καιρό, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Μέχρι τώρα όμως δεν μπορούσε να συνδεθεί με το δίκτυο διότι δεν έχει ακόμα ηλεκτροδοτηθεί.

Ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι η ΔΕΗ έχει πληρωθεί για να μεταφέρει το ρεύμα, όμως ακόμα δεν έχει κάνει καμία ενέργεια. Έτσι τώρα θα γίνει μια πρόχειρη ηλεκτρική σύνδεση προκειμένου μέχρι το βράδυ να αποκατασταθεί η υδροδότηση στο Αιτωλικό.

Σε ό,τι αφορά στη άλλη γεώτρηση σταμάτησε να λειτουργεί μετά από σοβαρή βλάβη του μοτέρ άντλησης νερού, το οποίο θα επισκευαστεί.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Δυσοσμία εμφανίστηκε και πάλι στο νερό του Αιτωλικού

Για έντονη δυσοσμία στο νερό του Αιτωλικού κάνουν λόγο αρκετοί κάτοικοι, οι οποίοι, με την εμφάνιση του φαινομένου, ειδοποίησαν άμεσα την ΔΕΥΑΜ.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έσπευσαν στο Αιτωλικό και μαζί με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας λαμβάνουν δείγματα για να εξετάσουν αν υπάρχει και τι είδους είναι η επιβάρυνση. Σε επικοινωνία που είχε η ΑΙΧΜΗ με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΜ Σπύρο Σταματάτο, ο ίδιος τόνισε ότι με την πρώτη ειδοποίηση που έλαβε, ενήργησε αμέσως εξετάζοντας τα συστήματα που υδροδοτούν την περιοχή χωρίς μέχρι τώρα να έχει βρεθεί που οφείλεται η οσμή.

Όταν βγουν τα αποτελέσματα των δειγμάτων θα προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα για τα αιτία που προκάλεσαν την δυσάρεστη μυρωδιά. Προς το παρόν, σύμφωνα με τους αρμοδίους, το φαινόμενο είναι περιορισμένο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Εμείς ρωτάμε, πως είναι δυνατόν να μυρίζει το νερό του Αιτωλικού όπως μύριζε πριν ένα χρόνο η πηγή του Κεφαλοβρύσου, αφού υποτίθεται ότι το Αιτωλικό τροφοδοτείτε  μόνο από τα Τσαγκρινέικα; 


Αν μας βεβαιώσει κάποιος ότι έτσι ακριβώς μυρίζει και το νερό της γεώτρησης στα Τσαγκρινέικα, τότε μάλλον θα πρέπει να ζητήσουμε εμείς δημόσια και ταπεινά συγνώμη. 


Αν όμως αποδειχθεί ότι το νερό που πίνουμε όλο αυτό το διάστημα είναι από το Κεφαλόβρυσο, όπου υπάρχει ακόμη και σήμερα απαγόρευση κατανάλωσης, τότε ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; 


Υπάρχει κάποιο τομάρι δημοτικού συμβούλου ή αντιδημάρχου που θα βρει το θάρρος να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να παραιτηθεί;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ERXETE H ORA SAS