Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ένα πραγματικό κουίζ από τον Διαμαντόπουλο προς τον καραπάνο και τα καραπανάκια.



Υποτίθεται ότι ο δήμαρχος στο φατσοβιβλίο του ή μάλλον στη σελίδα που τον ανέχεται το facebook, εγκαινίασε κουίζ με ερωτήματα ώστε να φέρνει σε δύσκολη θέση τους πολιτικούς του αντιπάλους ή τους κατά φαντασίαν αντιπάλους (δηλαδή όσο και ότι, του επιτρέπει η ψυχοσύνθεσή του στον αέναο κύκλο της κυκλοθυμίας του).

Έβαλε, κάποτε κάποιο ερώτημα, όπως για παράδειγμα ποιος είπε, τι είπε και πόσοι ήταν μπροστά όταν το είπε (τσ τσ τσ, άναυδο το πόπολο από το επίπεδο του δημάρχου του) και έκτοτε κενό, τέλος τα κούζια, τέλος και τα ερωτήματα.

Σήμερα όμως κάποιος Διαμαντόπουλος, (τον θυμάσε δημαρχούλη;) βάζει ένα πραγματικό κουίζ και μας ενημερώνει ότι τα ρουσφέτια του καραπάνου, έσπασαν ρεκόρ.
Μέχρι που κατάφερε το ακατόρθωτο, έβαλε για μισθοδοσία περισσότερους διδάσκοντες, απ' ότι διδασκόμενους.

Ξεπέρασε ακόμη και το εκπαιδευτικό σύστημα της Σουηδίας ο αθεόφοβος.
Αυτό όμως είχε ως άμεσο αποτέλεσμα την τηλεφωνική επικοινωνία από το Υπουργείο Παιδείας της Δανίας, η οποία προσπαθεί να φτάσει τη Σουηδία, αλλά που ... να τα καταφέρει.

Σου λέει, εμείς δεν μπορούμε και μπόρεσε ένας δημαρχάκος σε μια λασπογωνιά της Ελλάδας; Για κάτσε να μας φωτίσει και εμάς.

Και ναι, όσο και αν δεν το πιστεύεται, ο καραπάνος θα προταθεί για βραβείο μαύρου βατόμουρου από την σχετική ακαδημία.

Φάε τη σκόνη του, Διαμαντόπουλε.

Διαβάστε παρακάτω το ερώτημα του δημοτικού συμβούλου.

=======================================================================================================================================================================================


Επειδή υπάρχουν δημότες και αιρετοί που αρέσκονται σε ερωτήσεις τύπου Quiz θα βάλω και εγώ ένα,
Σε ποια κοινωνική Δομή ΚΔΑΠ Δήμου, παρέχονται υπηρεσίες σε 15 παιδάκια από 16 ( παρακαλώ ) εργαζόμενους?? Προφανώς πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία ή μήπως για ένα καλοσχεδιασμένο κολπάκι προκειμένου να κρατάμε ομήρους ψηφοφόρους ή να δημιουργούμε εν δυνάμει υποψήφιους συμβούλους??
ΥΓ. Στον ίδιο Δήμο δε, μίλησαν και για προσλήψεις συζύγων αδερφών αιρετών υψηλής θεσμικής θέσης, συζύγων εκλεγμένων συμβούλων και άλλα πολλά ενδιαφέροντα - που μεταξύ μας- νομίζω είναι υπερβολές..Δεν νομίζω να είναι τόσο άλογος ο Δήμαρχος άλλα και οι συνεργάτες του ώστε να βάζουν τέτοια αυτογκόλ και να θέλουν και επανεκλογή..τι διάολο σε γυάλα ζουν, δεν βλέπουν ότι η πείνα και η φτώχεια θερίζει θα προκαλούσαν τόσο απροκάλυπτα την κοινωνία???

Και ένα σχόλιο ακριβώς όπως το αντιγράψαμε , από φίλη του δημοτικού συμβούλου.


Ποιό ενδιαφέρον quiz είναι ένα άλλο:
Όταν γίνονται επανελλημένα σοβαρά παράπονα για συμπεριφορές συγκεκριμένου εργαζομένου,αρχικά απο γονείς και παιδιά και έπειτα απο άτομα της Δημοτικής αρχής και παρόλαυτα η συμπεριφορα συνεχιζει να ειναι ίδια και χειρότερη το άτομο γιατί δεν απολύεται;
Γιατί δεν απολύεται να παρει τη θέση ο αμεσως επομενος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: