Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Σε πανικό δημητρίου- Τριανταφύλλου και ιβαράδες που θέλουν να ξεπουλήσουν τη λιμνοθάλασσα.



Σε πανικό βρίσκονται οι αρχικομπιναδόροι που θέλουν ο ένας να πουλήσει και ο άλλος να αγοράσει τη λιμνοθάλασσα, ο ένας δίνοντας πολιτική στήριξη και προώθηση (Τριανταφύλλου) ώστε να γίνει νόμος του κράτους η κλεψιά, ο άλλος να αγοράσει με χρήματα του Ελληνικού κράτους, μέσω ΕΣΠΑ, ολόκληρη τη λιμνοθάλασσα και οι ανάξιοι υποτιθέμενοι ψαράδες των ιβαριών, οι οποίοι προσφέρουν γη και ύδωρ στα αρχιλαμόγια για να πληρωθούν ως βιτρίνα ή ως άλλοθι, διασφαλίζοντας για κάμποσο ακόμη την επιβίωσή τους στο σύστημα δημητρίου (συνέταιρος αναγνώπουλου με το γνωστό επενδυτικό γραφείο)

Μέσα στο πανικό τους και ως τελευταία σανίδα σωτηρίας, η χρήση της παραπληροφόρηση, είναι η τιμή που καταθέτουν στο μνημείο της πιο ακραίας χούντας που πάνε να επιβάλουν στη κοινωνία μας.   

Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι η Τριανταφύλλου συγκαλεί συσκέψεις με οπαδούς ψαράδες και τους μοιράζει διαβεβαιώσεις ότι τίποτε δεν θα συμβεί και ότι έχει γραφεί στα κείμενα των τροποποιήσεων ήταν τυπογραφικό λάθος που θα διορθωθεί.

Ο δημητρίου μοιράζει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι αυτά που λένε οι τροποποιήσεις του υπουργείου ίσχυαν από παλιά, αλλά εξαιτίας του ότι ήταν αυτός επόπτης αλιείας και μεριμνούσε για το καλό και τα συμφέροντα μόνο των ψαράδων, ποτέ δεν τα εφάρμοσε.

Δυστυχώς όμως τώρα, μιας και η υπηρεσία τον παρέπεμψε για υπεξαίρεση μεγάλου ποσού από το ταμείο των έργων της λιμνοθάλασσας και για παράβαση καθήκοντος και μιας και δεν έχει τι να κάνει με τα χρήματα που ξάφρισε από το ΙΧΘΥΚΑ (αυτός και ο κουτσικόπουλος, καθηγητής του πανεπιστημίου Πατρών και εργοδότης των παιδιών του δημητρίου, στην έδρα του στο πανεπιστήμιο) , κάπου και αυτός, ως άνθρωπος αλλά και ως επενδυτής, θα πρέπει να κάνει χρήση της πολιτικο-οικονομικής αλλά και διοικητικής δύναμης που απέκτησε τόσα χρόνια, εις βάρος του Ελληνικού κράτους.

Όσο για τους ανάξιους ιβαράδες, αυτοί με εντολή δημητρίου και Τριανταφύλλου, μοιράζουν έγγραφα (όπως αυτό της φωτογραφίας) και προσπαθούν να ... πείσουν ότι όλα μένουν όπως είχαν στον νέο νόμο που θα έρθει και επειδή αυτοί είναι καλοί συνάδελφοι, θα επιτρέπουν την αλιεία σε όλη τη λιμνοθάλασσα, χωρίς να εισπράττουν το 10% από τους ελεύθερους αλιείς, παρότι το λέει ο νέος νόμος.

Βρε αδέλφια, αν όλα είναι όπως ήταν, γιατί υπάρχει η τροποποίηση του σχετικού νόμου; για να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του;
Είστε βέβαιοι ότι το αρχιλαμόγιο δημητρίου, μετά τη ψήφιση ενός τέτοιου νόμου για τη λιμνοθάλασσα δεν θα σας πετάξει στα καβούρια για πρωινό;
Με τι μούτρα θα κυκλοφορείτε από την επομένη στη κοινωνία μας και πως θα αντιμετωπίσετε το βλέμμα των οικογενειών που θα καταστρέψετε;


Διαβάστε με προσοχή το κείμενο και συμπονέστε τα πανικόβλητα λαμόγια της περιοχής μας.

Ασ' τους στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, Η Λιμνοθάλασσα δεν Πουλιέται. Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα εσείς και όλοι επίδοξοι κοινωνικοί δολοφόνοι, πολιτικοί και οικονομικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: