Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Η αγάπη για το χρήμα ... έφαγε το δήμαρχο Μεσολογγίου

Τρέχει και δεν φτάνει ο καραπάνος, από τη μια ο Κατσούλης με τα ρέματα που τον έπιασε να έχει πληρώσει έργα που δεν έγιναν, από την άλλη οι ψαράδες του Αιτωλικού, που τον πάνε κολοφεράτζα με την ύδρευση και τον βιολογικό, από την άλλη με το μαγαζί που ( δεν το λες και δημοτικό συνδυασμό ) έχει πάρει φωτιά, ε άνθρωπος είναι και αυτός και δικαίως αγανακτεί.

Τρέχει ο άνθρωπος και δεν μπορεί πλέον να προφτάσει τις τρύπες του σαπιοκάραβου.
Όλοι του οι σύμβουλοι, ή ψάχνουν ευκαιρία να την κάνουνε παπίσια ή λένε ότι είναι δίπλα του, αλλά με το βλέμμα προς την έξοδο.

Ο ίδιος απέμεινε μόνος να τρέχει στα δικαστήρια και να έρχεται αντιμέτωπος, σε καθημερινή βάση, με την καυτή ανάσα του εισαγγελέα, αλλά και των δημοτών.

Η μόνη του αισιοδοξία είναι ότι τους κρατάει όλους σε ένα χαρτί και εννοούμε τα καραπανάκια δηλ. τους υποτιθέμενους δημοτικούς του συμβούλους.
Όλοι έγλειψαν, όλοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι, όλοι τους κατά καιρούς έχουν δώσει εικονικά τιμολόγια από αναλώσιμα, ώστε να τα περάσουν στα έξοδα του δήμου και να επωφεληθούν το 500άκι ευρώ το μήνα, ή σε όλους έχει κάνει χάρες για προσλήψεις και διορισμούς.

Αλλά βρε Νικολάκι, άνθρωποι που πρόδωσαν ακόμη και τους συμπολίτες τους, είναι δυνατόν να κρατήσουνε ίσο παΐδι για σένα;
Άνθρωποι που πουλάνε την οικογένειά τους, τους ανθρώπους που θα ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους, είναι δυνατόν τη δύσκολη στιγμή να ...σε στηρίξουν;

Στην κατεπείγουσα ανάκριση που διέταξε ο εισαγγελέας για τα ρέματα, εσύ πιστεύεις ότι κάποιος θα βρεθεί να πει, ότι μαζί τα φάγατε;

Μόνος ήρθες, μόνος θα φύγεις.
Μην ξεφυσάς και μην ταράζεσαι, έπαιξες και έχασες , δεν στηρίχθηκες στους δημότες σου, νόμισες ότι φτιάχνοντας μισθοφόρους συμβούλους θα κυριαρχήσεις.
Όσο εύκολα σε γλύφουν σήμερα, ακόμη ποιο εύκολα θα σε φτύνουν αύριο και δεν θα περιμένουν ούτε καν τον αλέκτωρ να το παίξει κόκορας και το εις τριπλούν, μόνο η ηχώ από τη μοναξιά σου θα είναι που θα επαναλαμβάνεται.

Στέρεψαν και οι καλοί καιροί που έμπαινες στα μαγαζιά των προμηθευτών του δήμου και απαιτούσες το ποσοστό σου, 25% (λέμε εμείς...τώρα, ξέρεις ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο).

Τραγικά τα λάθη σου, αντί να συνυπάρξεις με την αντιπολίτευση, μπας και τους λαδώσεις και αυτούς, τους κήρυξες το πόλεμο και εν μέρη καλά έκανες, αυτό όμως απαιτεί νταήδες δημάρχους, καθαρά χέρια και όλα πάνω στο τραπέζι.

Τι απ' όλα αυτά έκανες;
Τίποτα ή μάλλον το αντίθετο έπραξες  και τώρα ο κρύος ιδρώτας σε έχει λούσει.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμαρχος Μεσολογγίου, έχει μπει σε νέα τροχιά απασχόλησης η οποία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της θητείας του. Τις περισσότερες ώρες του θα τις περνάει στο δικαστικό μέγαρο και όχι στο δημαρχείο του ραδιοφωνικού σταθμού.

Τώρα να πούμε ότι του ευχόμαστε καλή συνέχεια θα ήταν ειρωνικό, η αλήθεια είναι ότι τρέχει με τα χίλια για κακούργημα, ο ίδιος άλλα και όσους πάρει μαζί του.




Η ΓΕΚΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την Ματούλα την Λιβανίζουσα Μπανιέρα
Τίτλος.. Το κορίτσι Λάστιχο

Με τη Ματούλα του δάσους τί γίνεται βρε παιδιά!!!Ολή μέρα πεζοδρόμιο και παρλαπιπες και λιβανιστήρι στο Μπανιέρα.Πότε δουλεύει αυτό το στέλεχος τελικά?Στα καφέ αμάν του Μεσολογγίου δηλώνει ότι λατρεύει Μπανιέρα και ότι κρατάει τον Λιβανό χωρίς να διευκρινίζει από που τον κρατάει.Με πολιτική αντίληψη βραστού αυγού η Ματούλα υπόσχεται στον Μπανιέρα στήριξη του πρώην βουλευτή και διείσδυση στην Μητσοτακική αυλή και ο Μπανιέρας περιχαρής ντερλικώνει το ένα παιδάκι μετά το άλλο.Οι κακές γλώσσες λένε ότι θέλει να κάνει το μεγάλο πήδημα στο γραφείο μπανιέρα αλλά τρώει πόρτα από την αποκεντρωμένη διοίκηση.Αντε και εις ανώτερα