Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Το αλμπανό της ΔΕΥΑΜ έβγαλε ανακοίνωση για το τζιπ της ΔΕΥΑΜ τα χρέη του Νοσοκομείου και τα λαίμαργα από τις λαδολιές

Δεν υπάρχει ελπίδα σ' αυτό το τόπο, με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, το επιβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση.

Ο κολυμβήθρα ιερά, πως ανέχεσαι να σε έχουν μετατρέψει σε μπανιέρα τζακούζι (κλασομπανιέρα) και δεν σηκώνεσαι να πάρεις το γιαταγάνι σου;

Γιατί δεν ρίχνεις τη ρομφαία σου, στους αγύρτες και ανέχεσαι να σε ατιμάζει το μπουλούκι των βαρβάρων;


Μ.Ε.Π

==================================================================================================================================================================================
Με συγκρατημένο σκεπτικισμό προβληματιζόμαστε για την σωστή απάντηση στο κουιζ που δημοσιεύσατε.
(Από εισαγωγή – φαντασμαγορική, για να περάσει τα σύνορα.)
Η παρατεταμένη προσπάθεια, η επιμονή σας, με μεγαλύτερη ζέση (όπα, εδώ δεν έχουμε απλό αλμπανό τουρίστα, έχουμε προφεσόρε από ΑΕΙ των Τυράννων) αυτή τη φορά, στις τζιποϊστορίες, καταδεικνύει τις ίδιες ανεδαφικές, στείρες και αδιέξοδες προσπάθειες που καταβάλλετε προκειμένου να (που το πάει, που το πάει το αλμπανό; λέτε να μιλήσει για αλυτρωτισμούς και εδάφη που χάθηκαν;) πείσετε για την προσέγγισή σας στα καυτά θέματα του δήμου μας. (πάρεμε στο 69999999, θα το σηκώσει ο καυτός Νίκος και θα εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σου). Αυτή η πειθήνια υποταγή σας ( για τον πύθωνα ήθελε να γράψει, το άλλο ακόμη πρέπει να το ξεκολλήσουν από τον εαυτό τους, ώστε να το χρησιμοποιήσουν) σε αμφισβητίσιμες πολιτικές φαίνεται να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο σας αφού από τη θέση του δημόσιου λειτουργού που κατέχετε μας εγκαλείτε για την χρήση των συγκεκριμένων οχημάτων (άφτα φίλε άφτα, το τρακτέρι δεν έχει νάφτα ) ενώ δεν φροντίζετε να αποδώσετε στην ΔΕΥΑΜ τις οφειλές του ιδρύματος που εκπροσωπείτε. ( Δώστε πίσω τα κλεμμένα, πρόσεχε όμως αλμπανό, μην σε ακούσει και ο εισαγγελέας και πιάσει το αφεντικό σου)
Όπως γνωρίζετε, ο δήμος και τα νομικά του πρόσωπα είναι ΕΝΑΣ (το ένας είναι με κεφαλαία, γιατί από τα Σκόδρα και πάνω αρχίζει να έχει επιρροή η Κυριλλική γραφή) οργανισμός και αλίμονο εάν δεν μπορεί να στηρίζει με άψυχο ή έμψυχο υλικό το ένα το άλλο. (εσύ αγορίνα, στα ποια ανήκεις;) Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ, (συγνώμη, εσύ ... ψήφισες ή το κείμενο ήταν δυσνόητο και ψήφισε άλλος για σένα;) πριν από ένα χρόνο, παραχωρήθηκε το τζιπ που διατίθεται στον εκάστοτε πρόεδρο της επιχείρησης, σε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ και αντιδήμαρχο που προϊσταται της Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών, (όλα τα καλόπαιδα μαζί ψηφίζουν για άνετες βόλτες, δεν αμφιβάλλαμε ποτέ, εσύ όμως, αλμπανό κλαδευτή, τι θέλει το κολαράκι σου σε αυτά τα οχήματα;) όπου πολλά έργα μας ενταγμένα στο ΕΣΠΑ (έχει και ΕΣΠΑ στο Μπεράτι; ή είναι το σύνθημα όταν σας κυνηγά η πολιτσία;) υλοποιούνται και επιβλέπονται από την παραπάνω υπηρεσία αλλά παράλληλα εξυπηρετεί και ανάγκες της επιχείρησης. ( τι λέει βρε παιδί μου;;; τόσο καλά δηλαδή; κάντε και λίγο μάινα , με τόση επίβλεψη και εξυπηρέτηση, θα πλουτίσετε την εταιρεία και δεν θα έχουμε τι να κάνουμε το χρήμα!!!)
Έχετε δίκιο κε Παπαδόπουλε, είναι μέγα λάθος. ( άφεριμ ωρέ μπίρομ, αφού το παραδέχεσαι, νερό και αλάτι σε ότι είπαμε) Η ενέργεια αυτή δεν προσδίδει την πραγματική αξία στην προσπάθεια μας και δεν επιλύει τα υπαρκτά προβλήματα που έχει η ΔΕΥΑΜ αν σκεφτούμε και όποια άλλη ενέργεια κάνει ο δήμος για την έξοδο της επιχείρησης από την κρίση. (λέτε να κατέβει ο αλμπανό με τον Κυριάκο για να τελειώσει και η κρίση; ότι το έχει το 'χει ο άνθρωπος, το ΄χει , αντικρίσιμος από τα γεννοφάσκια του) Αν στο τέλος της ημέρας η ζυγαριά γέρνει προς τα τζιπ τότε θα σηκώσουμε αυτό το φορτίο στην πλάτη μας. (Όχι αγόρι μου, η ζυγαριά θα γείρει, εκεί που θα καθίσει ο καραπάνος, έχει όλα τα προσόντα να ανατρέψει το τζίπ σας ακόμη και σε στάση, εσύ γιατί νομίζεις ότι έβαλε τις φωνές στο Σταματάτο; και εσύ ρε Σταματάτε, πήρες που πήρες τζιπ, πάρε τουλάχιστον τζιπ με προδιαγραφές για υπέρβαρους, ποιος τους κρατάει τώρα όλους αυτούς;)
Η διαμόρφωση της κοινής γνώμης με παρόμοιες τακτικές δεν οδηγούν πουθενά και το μόνο που καταφέρνετε είναι εφήμερες εντυπώσεις χωρίς περιεχόμενο και ουσία. (άκου το αλμπανό Παπαδόπουλε, ξέρει από Χότζα και καραπάνο, δεν είναι όποιος και όποιος) Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την Δ.Ε.Υ.Α.Μ. φροντίστε να εξοφληθούν οι οφειλές του Νοσοκομείου ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς την Επιχείρηση και συμπορευτείτε μαζί μας για μια υγιή και ισχυρή ΔΕΥΑΜ. (επειδή σιγά – σιγά, περνάμε στην αχρήματη κοινωνία, γίνετε να εξοφλήσει τα χρέη του το νοσοκομείο με βάμμα, οινόπνευμα και οξυγονοθεραπεία; όλοι  θα βγούμε κερδισμένοι!!!).


Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ
Κοντογιάννης Γιώργος


Αγαπητέ κ. Κοντογιάννη επειδή έχεις μια αξιοπρέπεια, μην την τσαλαπατάς άλλο, θα σε πάρει στο μεζέ η μαρίδα του χωριού και δεν θα μπορείς ούτε για καφέ να βγαίνεις στη πλατεία.

Πες του υπεύθυνου των κειμένων που σε βάζουν να προσυπογράφεις, ότι αυτά θα πρέπει να είναι στα μέτρα σου, το κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς, είναι τροφή στο λύσσα του κάθε λαμόγιου του δημαρχείου του ραδιοφωνικού σταθμού,  να βγάλει χρήμα από τον δημόσιο εξευτελισμό σου.

Πήδα και εσύ τώρα από το σαπιοκάραβο του μπανιέρα, τουλάχιστον θα σώσεις την υστεροφημία σου

Δεν υπάρχουν σχόλια: