Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Σε βόθρο μετέτρεψε ο καραπάνος με τη ΔΕΥΑΜ το Αιτωλικό....... άφαντα τα καραπανάκια

Για ακόμη μια φορά, σε βόθρο μετατράπηκε το Αιτωλικό, εξαιτίας της ανυπαρξίας της δημοτικής αρχής του καραπάνου και της καλοταϊσμένης ΔΕΥΑΜ, η οποία το μόνο που ζητάει από τους δημότες του Αιτωλικού είναι να πληρώνουν τους λογαριασμούς της, διότι στην φαύλη κόντρα της με τον υποτιθέμενο δήμαρχο Μεσολογγίου, μπορεί να χάσουν τις μαμάλα τους.

Ο δε καραπάνος επιμένει στο κλείσιμο της ΔΕΥΑΜ, διότι όπως λέει θέλει να τη κάνει ιδιωτική, δηλαδή να την πουλήσει σε εταιρία της αρεσκείας του. Με απλά λόγια ψάχνει να πάρει την προμήθειά του που παίρνει από όλους τους εργολάβους και τους προμηθευτές του δήμου, το 25%.

Τα δε καραπανάκια του Αιτωλικού, δηλαδή οι υποτιθέμενοι σύμβουλοι της πόλης μας, μιας και εφόσον διόρισαν τις οικογένειές τους στα διόδια, στη ΚΔΑΠ, σε εταιρείες κατασκευαστικές κλπ, όχι μόνο δεν υψώνουν τη φωνή τους, όχι μόνο δεν νοιάζονται για την υγεία των συνανθρώπων τους, αλλά συνειδητά απέχουν ακόμη και από την προάσπιση της υγείας των ίδιων τους των παιδιών.

Στα τέσσερα όλοι τους μπροστά στο μπανιέρα, τσιμουδιά και σούζα μπροστά στη διαπλοκή και την διαφθορά που έχει γίνει πλέον νόμος στο δήμο Μεσολογγίου. Αρκεί το μηνιάτικο της συζύγου ή του παιδιού να πέφτει και άσε τους δημότες να πεθαίνουν.

Και σε όλα αυτά έχουμε και τον τακτικό επισκέπτη του δημαρχιακού κτίσματος στο Μεσολόγγι, τον Κουρουμπλή, ο οποίος όταν έρχεται υπόσχεται, σκορπά χρήματα του κράτους και διορίζει πρόσωπα του μπανιέρα σε εταιρείες που συνεργάζονται με το δημόσιο, σε ένα ανελέητο καιροσκοπισμό ψηφοθηρίας και γιατί όχι χρηματικής ενθυλάκωσις, με ταμία τον ίδιο τον δήμαρχο.

Κάπου εδώ εμφανίζεται και η Τρανταφύλλου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), η οποία διακαώς κάνει τα πάντα για να πάρει θέση στο φαγοπότι, προωθώντας τον κουμπάρο πρώην επόπτη αλιείας - δημητρίου, να πάρει τη λιμνοθάλασσα στη κατοχή του και να μοιράζονται ενδεχομένως τα ποσοστά από τα δήθεν έργα της λιμνοθάλασσας.

Έρχονται αποκαλύψεις και θα είναι συναρπαστικές.

Στον αντίποδα, οι ψαράδες του Αιτωλικού καταγγέλλουν, παλεύουν με τους ανεμόμυλους και δέχονται τη λάσπη από το σύστημα που έχουν ενορχηστρώσει τα άνω λαμόγια της τοπικής μας κοινωνίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση που ανάρτησαν χθες στο διαδίκτυο, θα πρέπει όμως να τους υπενθυμίσουμε ότι το Κατράκειο μουσείο απέχει μόλις 50 μέτρα από τα σχολικά συγκροτήματα των δύο δημοτικών σχολείων και του γυμνασίου με το λύκειο και του παιδικού σταθμού.
Το δε μουσείο ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού και κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει.


 Αυτοί οι κοινοί εγκληματίες της δημόσιας υγείας πρέπει να λογοδοτήσουν και θα λογοδοτήσουν.


===============================================================================================================================================================================================

Νέα βλάβη με αντλιοστάσιο της αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜ.
Σήμερα στις 10/10/2017 από τις πρωινές ώρες σημειώθηκε ροή υδάτων από το αντλιοστάσιο που βρίσκεται εντός του προαυλίου χώρου του μουσείου Βάσο Κατράκη, το οποίο μεταφέρει νερά από την αποχέτευση της πόλης του Αιτωλικού στο βιολογικό καθαρισμό.
Αμέσως ειδοποιήσαμε την αστυνομία και τις ...επόμενες μέρες θα καταθέσουμε νέα μηνυτήρια αναφορά και αγωγή ενάντια στην ΔΕΥΑΜ και στο δήμο Μεσολογγίου.

Εντύπωση μας προκάλεσε η παντελή απουσία της δημοτικής αρχής και κυρίως των δημοτικών συμβούλων του τοπικού διαμερίσματος της πόλης μας.




http://aliisetolikou.blogspot.gr/2017/10/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: