Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Το Αιτωλικό γυρνά σελίδα, ο καραπάνος παρουσίασε το νέο Αιτωλικό στο κατώφλι του 3001 σωτηρίου έτους


Απίστευτο και όμως αληθινό, κάθε φωνή τώρα πια, πρέπει να σιωπήσει, η κριτική πρέπει να αντικατασταθεί με επιφωνήματα θαυμασμού και ικανοποίησης.

Κανείς δεν το περίμενε από τον ομολογουμένως χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών, που πέρασε από την περιοχή μας, να πάει τόσο ψηλά το Αιτωλικό μας. 

Ο καραπάνος παρουσίασε τη μακέτα του νέου Αιτωλικού, ώστε να είναι αντάξιο και εφάμιλλο πόλεων αριθμητικά μεγαλύτερων σε κατοίκους και τεχνολογικά, επιπέδου Στάρ Τρεκ.

Αυτός ο μέγας ηγέτης μετά από πολύ κλώσιμο σκέψης και καντάρια ιδιοφυΐας, κατάφερε να ξεπεράσει και τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι μακέτες που δεν ξέρουμε αν υπάρχουν, (υπάρχουν όμως οι φωτογραφίες τους και αυτές δημοσιεύουμε) καταδικνείουν το εκτόπισμα του πολιτικού αυτού ανδρός, που αν και δεν κατάφερε απολύτως τίποτα να επιδείξει ως έργο επί μια 4ετία, στο τέλος ανατρέπει τα δεδομένα και δίνει τροφή στον απλό δημότη, μεταξωτές κορδέλες για τους αυριανούς οικοτουρίστες και γνώση στους διψασμένους γκατζετάκηδες, μέσω της έξυπνης πόλης που χτίζει από τα θεμέλια, για να μπορεί το Αιτωλικό όχι μόνο να αντέξει, αλλά και να οδηγήσει την Ελλάδα ... μα ποια Ελλάδα; το κόσμο ολόκληρο στη νέα εποχή.

Σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστική πρώτη τις φωτογραφίες από τις κατ' ομολογίαν έτοιμες μακέτες του νέου Αιτωλικού.



Εδώ βλέπετε το πάρκο και το καλοκαιρινό θεατράκι, όπως θα γίνει μετά την παρέμβαση μπανιέρα.
Μια φωνή αναπηδά στο στήθος μας, ΩΩΩ ρε μάνα μου !!!



Εδώ βλέπετε το λιμανάκι, το οποίο θα μετονομαστεί σε καραπανόλιμνο όταν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες ανάπλασης και εικαστικής παρέμβασης.
Στο βάθος βλέπετε τη γαίτα του μπαρμπα-μήτσου, ο οποίος πλέων δεν ακουμπά με τα χέρια του τους αλιευμένους ιχθύες, αλλά με χάι τεκ συσκευή περισυλλογής.

Στο ακόμη ποιο βάθος βλέπετε τη σκιά ενός γιοτ ζάπλουτου  Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος ήρθε να αφήσει τα ρούβλια του τρώγοντας τοπικά  εδέσματα και να μας κεράσει με οφθαλμόλουτρο από τη συνοδεία του, των τρυφερών υπάρξεων.

Για τους κουρασμένους οδοιπόρους, ο καραπάνος μερίμνησε να βάλει πολλά κολονάκια ώστε να ξεκουράζονται για λίγο.
Οι τσιμεντένιες πολυθρόνες που βλέπετε, θα είναι μόνο για άτομα VIP 




Εδώ είναι το απίστευτο νέο υποθαλάσσιο δημαρχείο, που θα χτίσει ο καραπάνος στο Αιτωλικό, ώστε και  οι δημότες να απολαμβάνουν τη μέρα τους, αλλά και ο ίδιος να αποφεύγει τα πολλά πάρε δώσε με επιτροπές αγώνα και κακόβουλους τύπους που θα θέλουν να τον είχαν μπροστά τους, ώστε να να τον ξεχέσουν. 




Υπέργεια θα κλέβουν την παράσταση το νέο ΚΕΠ και η Εξέδρα 



Και σιγά σιγά αποκαλύπτεται και η νέα τεχνολογία που σας υποσχέθηκε.
Υποθαλάσσιο γυάλινο  τούνελ θα χτίσει ο καραπάνος, ώστε να συνδέσει το Αιτωλικό με το Μεσολόγγι, με απότερο σκοπό να γίνει σημείο συνάντησης και χαλάρωσης, ανθρώπων από τις Αραβικές χώρες.
Στη προσπάθεια αυτή ο ίδιος ο καραπάνος υποσχέθηκε ότι, θα πρωτοστατήσει.



Για τους πολίτες χωρών, με χαμηλότερα εισοδήματα ( ΗΠΑ, Γερμανία, Ούνιτετ Κίνγκ)  ο καραπάνος προέβλεψε, εναλλακτική πορεία, με το ανάλογο θέαμα.




Μετά από όλα αυτά, αυτός ο ενάρετος και καλοκάγαθος ηγέτης μπορεί να αποχωρίσει, ώστε να επενδύσει τα κλεμμένα, σε φορολογικούς παραδείσους και ακόμη ποιο ηλίθιους ψηφοφόρους. 
Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: