Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Σε ποια τοποθεσία θα γίνει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου;




Φωτιά έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων σε όλη τη χώρα αλλά και του εξωτερικού.
Το στοίχημα έχει ως θέμα  την ενδεχόμενη τοποθεσία που θα γίνει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μιας και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι μείζονος σημασίας και δεν σηκώνουν αναβολές ή υπεκφυγές.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Κορυδαλλός με δεύτερο τον Αγ. Στέφανο της Πάτρας και αουτσάιντερ το Γεντί - Κουλέ ώστε να έχει την δυνατότητα κάθε σύμβουλος της πλειοψηφίας να δώσει το παρών.

Η μετονομασία ενός σοκακιού στο Αιτωλικό, η συμπλήρωση μιας πλάκας πεζοδρομίου που καταστράφηκε πρόσφατα στο Νιχώρι και η τοποθέτηση μιας γλάστρας στο Μεσολόγγι έξω από το σπίτι της θείας Μαίρης ( η οποία υποσχέθηκε ότι θα ψηφίσει καραπάνο στις δημοτικές), αποτελούν λίγα από τα καυτά θέματα που θα κληθούν οι υπερήρωες δημοτικοί σύμβουλοι να ψηφίσουν, έστω και αν αυτό θα σημάνει μετακίνηση από τον νέο τόπο διαμονής τους.

Παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του κουρουμπλή και της τριανταφύλλου του Σύριζα, να σταματήσουν τον οικονομικό έλεγχο του δήμου, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα ακόμη και στη δικαιοσύνη, έπεσε τελικά στο κενό, μιας και η αλλαγή προσώπου κλειδί στο θεσμό, στο πραγματικό κέντρο του νομού μας, έφερε τεκτονικές αλλαγές στο παρακράτος που είχε επιβάλει η συγκεκριμένη ομάδα, ώστε να δρα στο παρασκήνιο, επιβάλλοντας τα επιχειρηματικά τους σχέδια, δηλαδή την καταλήστευσης του Ελληνικού κράτους.

Πλαστά τιμολόγια, εικονικά έργα, αναθέσεις εκατομμυρίων, αλλά ακόμη και ο έκθεση της δημόσιας υγείας που έθεσαν σε κίνδυνο, με το νερό του Αιτωλικού και πρόσφατα με ψεκασμούς για κουνούπια προς χάριν εντυπώσεων και μόνο, είναι μερικά από τα θέματα που οδηγούν τα καραπανόσκυλα με τον αρχηγό τους στη φυλακή.

Η προστασία έλαβε τέλος με την εκδίωξη του κουρουμπλή από τη κυβέρνηση και την τριανταφύλλου να της έχει απομείνει μόνο το ταγάρι της, για να συμμαζέψει ότι απέμεινε.

Ανατροπή έχουμε και στην υπόθεση δημητρίου, ο οποίος κοκορεύονταν ότι οι διώξεις του πήγαν στο αρχείο.

Αλλά αυτά θα τα πούμε αργότερα, παλιοκουτσομπόληδες.


Η ΓΕΚΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sopa kierxete i ora spu, kerata

Ανώνυμος είπε...

θα φας καλα χοντρομπανιερα