Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Η Φύση τρελάθηκε ή είναι και αυτό ένα φυσικό φαινόμενο;

Με κομμένη την ανάσα περιμένει η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, το πόρισμα του προέδρου του ΔΔ Αιτωλικού κκ γένδουλα ή μούκουλα, για την νέα τάση που έχει κάνει την εμφάνισή της σε όλο το μήκος και το πλάτος της υδρόσφαιρας.

Μετά από επισταμένη έρευνα οι επιστήμονες κατέληξαν σε αδιέξοδο και έκαναν απευθείας ανάθεση στον καραπάνο, ώστε να βρει την αιτία που προκαλεί το συγκεκριμένο φαινόμενο.

  Ο καραπάνος με τη σειρά του και με επίσημη αλληλογραφία που έχει δημοσιευθεί στα ΜΜΕ, ανάθεσε με τη σειρά του στον πρόεδρο μούκουλα την έρευνα.

Η επιστολή εξυμνεί τις ως τώρα τιτανοτεράστιες προσπάθειες του γένδουλα, να αποδείξει ότι για το το βρόμικο νερό της πηγής του Κερφαλοβρύσου, φταίει ο κακός μας ο καιρός, που έβρεχε συνεχώς πριν 3 μήνες. Τα δε κολοβακτηρίδια μπήκαν στη πηγή για να κάνουν το πρωινό τους μπάνιο, απλά τα μισά κάνανε το μπάνιο τους τόπλες, οπότε ήταν αναμενόμενος και ο πολλαπλασιασμός. 

Η πρόταση του ψυλογιάννη, που μιλούσε και καθιστούσε ως υπεύθυνο το σεισμό   στην Καλαμάτα λίγες μέρες νωρίτερα, αν θυμάστε... είχε απορριφθεί ακόμη και από τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους του καραπάνου ως γελοία.

Η απάντηση του γένδουλα ή μούκουλα, ήταν άμεση και καταφατική.

Με χαρά αναλαμβάνω να εξηγήσω το νέο φυσικό φαινόμενο που μαστίζει την γεώσφαιρα... αγαπημένε μου δήμαρχε. 
Αν και όλες αυτές τις φάτσες στη φωτό τις γνωρίζω, δεν θα διστάσω δε να καταμαρτυρήσω, ότι ήταν πελάτες στο φαστφουντάδικο  που διατηρούσα  πριν σε βγάλουμε εσένα δήμαρχο, ως φυσικό επακόλουθο, αγαπημένε  δήμαρχε, ηγέτη και ψωμοδότη μας, καραπάνε. 

Οπότε όλοι μας ας περιμένουμε.
 Τα μεγάλα μυαλά μπήκαν σε λειτουργία, το αποτέλεσμα θεωρείτε δεδομένο.






Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: