Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ουράνιο σημάδι, δείχνει την κατάντια του καραπάνου





Έλεος ή ένα θαύμα αναζητά πλέον ο καραπάνος, μιας και όλοι στο Αιτωλικό του κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα.

Ακόμη και ο ουρανός στη περιοχή μας, δεν τον ανέχεται και του δείχνει το δρόμο της μοίρας του.

Υπάρχει όμως και Θεία δίκη, μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι , ότι δηλαδή  έγινε με την περίπτωση καραπάνου.

Ο κύριος αυτός αφού κατάκλεψε το δήμο, αφού κορόιδεψε τους δημότες και δημιούργησε δυστυχία στο πέρασμά του, τώρα είναι αναγκασμένος να δώσει πίσω τα κλεμμένα χρήματα ως φιλοδώρημα ή λάδωμα (όπως το παίρνει ο καθένας), ώστε να βρει όχι μόνο ψηφοφόρους, αλλά και υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο του, επειδή πιστεύει ότι κάπου μπορεί να βολευτεί και αυτός, στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 

Το χρήμα που μοιράζει αυτές τις μέρες είναι πέρα από κάθε λογικό υπολογισμό, ακόμη και για το επίπεδο της μαφίας.
Του προτείνουμε να κρατήσει λίγα στα πρόσωπα τρίτων, όπου και τα διατηρεί , γιατί η επόμενη μέρα θα είναι για τον ίδιο και τους συνεργάτες του δύσκολη.

Έρχονται αποφάσεις στις υποθέσεις που ήδη βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης.
Αναγκαστικά θα έρθουν και οι έλεγχοι από τον νέο δήμαρχο που θα εκλεγεί και τότε αγαπητέ μπανιέρα, θα ευχόσουν να ήταν μαύρη η στιγμή που ασχολήθηκες με τις δημοτικές εκλογές.

Πάρε καλύτερα τώρα τα κλεμμένα και κρύψου. Η Νέμεσις έρχεται.

Υ.Γ Προς ναυτιλομένους πληροφορία, δηλαδή σε όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στη νεκρανάσταση του υπόδικου καταχραστή καραπάνου.
Η νέα λάσπη που χρησιμοποιεί αυτός ο γεωσκώληκας, για να χτίσει  πιθανότητες επανεκλογής του και να αναπτερώσει τις ελπίδες των συνεργατών του,  είναι τα δήθεν μυστικά που όλος τυχαίως διέρρευσαν και μιλούν για δήθεν συναντήσεις με άλλους επικεφαλής από άλλα ψηφοδέλτια, ώστε να ...

Είναι το τελευταίο χαρτί ενός ανθρώπου του υποκόσμου της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής του τόπου μας.
Είναι η αποθέωση της κουτοπονηριάς, αλλά και της ηλιθιότητας που χαρακτηρίζει ένα κυκλοθυμικό απόβρασμα της κοινωνίας.
Είναι όμως και η ωμή αλήθεια για όλους εσάς που δηλώνετε παρόν στο ψηφοδέλτιό του, είτε γιατί σας πλήρωσε, είτε γιατί διόρισε κάποιον συγγενή σας ή ακόμη και εσάς τον ίδιο.

Η ανίερη συμμαχία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ από το τρίδυμο καραπάνος-τριανταφύλλου-κουρουμπλής, όχι μόνο δεν θα περάσει, αλλά θα αποτελεί και παράδειγμα προς αποφυγήν, για όσους από τούδε και στο εξής, ασχοληθούν με τα κοινά.


Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: