Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ανατροπές στο σκηνικό των δημοτικών εκλογών - καταγγελίες και αποχωρίσεις από το ψηφοδέλτιο Σταμάτη

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταξυ φθορας και αφθαρσιας

Όλα είναι δυνατά στη Κολομβία της Αιτωλοακαρνανίας, ακόμη και το ψηφοδέλτιο που ξεκινούσε με προοπτική να σαρώσει στις δημοτικές εκλογές, σήμερα να πάλλεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, θέτοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να μην λάβει καν μέρος στις δημοτικές εκλογές.

Είχαμε προειδοποιήσει ότι το χρήμα που ρέει στα ερείπια του Μεσολογγίου είναι τόσο πολλή, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την απλά και μόνο σκορδοκαΐλα των ντόπιων και εισερχόμενων σωτήρων.

Σήμερα είχαμε τη δημόσια ανακοίνωση αποχώρησης,  ενός εκ των υποψηφίων του Σταμάτη.

 Ο Παναγιώτης Κολοζάκης, ο οποίος δηλώνει ότι, αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο Σταμάτη, αλλά παράλληλα  καταγγέλλει και το ρόλο του Κολομβιανού παρακράτους που έχει στηθεί γύρω από τον ιερό δήμο και το μαύρο χρήμα από τα δημοτικά ταμεία.

Δεν είναι κρυφό να πούμε ότι, το πρόβλημα των Κολομβιανών σχεδιαστών του καραπάνου, του κουρουμπλή και της τριανταφύλλου του Σύριζα, δεν είναι τίποτε περισσότερο από το εκλογικό σώμα του Αιτωλικού, το οποίο είναι κάθετα αντίθετο στον καραπάνο και οσονούπω στα εξώγαμα του Σύριζα.

Θα δώσουμε περισσότερα στοιχεία και θα αποκαλύψουμε τη στρατηγική της χουντικής δημοκρατίας που πάει να μας επιβάλει το παρακράτος των άνω κυρίων και της κυρίας.

Λίγο υπομονή ακόμη, μέχρι να ανακοινωθεί και η αποχώρηση και άλλων 15 ή ακόμη και 18 υποψηφίων του Σταμάτη από το ψηφοδέλτιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: