Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Νέα ανάθεση από τον ιερό δήμο στον υιό τέγα, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες, για το ποιο είναι το αποδοτικότερο επάγγελμα στην περιοχή μας.




Σε νέα καταγγελία προχώρησε ο Πάνος Παπαδόπουλος για τα στεγανά της μαφίας που υπάρχουν στο δημαρχείο του ραδιοφωνικού σταθμού και λυμαίνονται τα ταμεία του.

Για ακόμη μια φορά ο καραπάνος, ανάθεσε δημοτικό έργο στον υιό του τέγα, για να έχει χρήματα ο μπαμπάς τέγας και να τρέξει στους βολεμένους του, ώστε να τους αναγκάσει να ψηφίσουν καραπάνο στις δημοτικές εκλογές.

Δεν έχει σημασία το περιεχόμενο του έργου, μιας και την προηγούμενη φορά ήταν ο καθαρισμός των αποστραγγιστικών αυλακιών από τον φυσικό εχθρό τους, που είναι η φυσική πρασινάδα, το άλλο μεγάλο έργο ήταν ο καθαρισμός των νεκροταφείων από τον ίδιο φυσικό εχθρό δηλαδή τα ποώδει φυτά ή το καλύτερο απ' όλα, αυτό της καταπολέμησης του κόκκινου σκαθαριού του φοίνικα με όπλο την ευχή της μάνας και την ευλογία του μπανιέρα.

Ευτυχώς που δεν έκανε την εμφάνισή του στη περιοχή μας το πράσινο σκουλήκι ή πρασινοσκώληκας, διότι τότε ο τέγας θα έπρεπε να εξουδετερώσει πρώτα τον εαυτό του.

Και ποιος βάζει την υπογραφή του ώστε να πάρει την ανάθεση ο υιός τέγας; Μα και βέβαια ο δικός μας ψιλογιάννης, μιας και πρόσφατα διόρισε, αξιοκρατικά βεβαίως και με απευθείας ανάθεση χωρίς κριτήρια, τα παιδιά του στο αρχαιολογικό μουσείο και ο γαμπρός του δηλώνει προ πολλού δημοτικός υπάλληλος κατά κύριο επάγγελμα, αλλά φρουτέμπορας και διακινητής, τις ώρες που θα έπρεπε να είναι στο δήμο, αλλά δεν βρίσκετε εκεί... δηλαδή τις περισσότερες.

Έτσι λοιπόν για να μην χαθεί και η τέχνη του χαραμοφάη, το παρακράτος του καραπάνου λαμβάνει τις υπογραφές που χρειάζονται ώστε να τρέξει το μαύρο χρήμα για εξαγορά υποψηφίων και ψήφων στην Κολομβία της Αιτωλοακαρνανίας, όπου όλοι μας ζούμε σε απόλυτη ειρήνη, διαιωνίζοντας το όραμα της επαγγελματικής αποκατάστασης στη νέα γενιά με την εικόνα του κολογλύφτη χαμαιλέοντα επαρχιώτη, ώστε να διασφαλιστεί τουλάχιστον η επιβίωση, από την φιλανθρωπία του εκάστοτε δημάρχου ή πολιτευτή.

Βέβαια μετά οι δημοσιογραφίσκοι της εκάστοτε εξουσίας, θα κλαίνε για την αιμορραγία που υφίσταται η Ελληνική κοινωνία από την μετανάστευση είτε σε τοπικό, είτε σε εθνικό επίπεδο.

Για ρωτήστε αυτά τα παιδιά που φεύγουν το γιατί... αν τολμάτε !!!

Ρωτήστε και τα παιδιά του κάθε βολεμένου από τον κλασομπανιέρα, τον κουρουμπλή και την τριανταφύλλου, γιατί δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να βγουν έξω από την ιερή πύλη ή τα πετρόχτιστα γεφύρια του Αιτωλικού ... αν τολμάτε !!!


Μ.Ε.Π

============================================================================================================================================================================================

Άντρο αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου!

Έχουμε κατά καιρούς σχολιάσει τα “ανδραγαθήματα” της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου επί προεδρίας του κ. Σκαρμούτσου.

Κατά πως φαίνεται όμως και ο νέος Πρόεδρος κ. Ψυλογιάννης, συνεχίζει το ίδιο βιολί. Με τις υπ’ αριθ. 192 και 193/26-2-2019 αποφάσεις του, προέβη σε απευθείας ανάθεση στην ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ Ε.Ε. – συμφερόντων υιού Ι. Τέγα – συνολικού ποσού 5.972 ευρώ με ΦΠΑ, για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των κτιριακών εγκαταστάσεων των ΚΔΑΠ Αιτωλικού και Νεοχωρίου, τα οποία φιλοξενούνται σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου!

Ντροπή σας! Τη στιγμή κατά την οποία ο Δήμος απασχολεί 50 έως 60 άτομα στην καθαριότητα, από το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας, εσείς κάνετε απευθείας αναθέσεις με συναφές αντικείμενο εργασιών, σπαταλώντας δημοτικό χρήμα και υπηρετώντας τη διαπλοκή σε όλη της το μεγαλείο… Σύντομα λοιπόν, θα πρέπει να απολογηθείτε γι’ αυτό, να μην νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο…

ΥΓ1. Στο χθεσινό (26/2/2019) Δημοτικό Συμβούλιο, λάβατε τη συνηθισμένη πλέον απόφαση περί αδυναμίας εκτέλεσης εκ μέρους του Δήμου, εργασιών για τον καθαρισμό των Νεκροταφείων και την απεντόμωση κοινοχρήστων χώρων, όπως και στο παρελθόν έχετε πράξει. Γνωρίζουμε δε που θα κατευθυνθούν οι εν λόγω αναθέσεις.

ΥΓ2. Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, με σχετική απόφασή του (177/20-2-2019) αναθέτει στο ΣΟΛ – Ορκωτούς Λογιστές, την σύνταξη σχετικής έκθεσης για το έτος 2014! Για τα επόμενα χρόνια μπορείτε να μας πείτε το γίνεται;

ΥΓ3. Τι ακριβώς έγινε με τις ενστάσεις στο διαγωνισμό της προκήρυξης με αριθ. πρωτ. 15331/20-11-2018 και προστρέξατε σε νομική γνωμάτευση;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: