Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Σκαρμούτσος και ψιλογιάννης, ανταλλάσσουν αβρότητες με χρήματα ΕΣΠΑ για να κάνουν ποιο βολική τη συνεύρεση τους στο ψηφοδέλτιο του καραπάνου.




Ότι προλάβουν να αρπάξουν οι εταίροι του καραπάνου στον  ιερό δήμο, όπου η ταχύτητα  μαζί με τον πανικό που τους χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, τους εκθέτει ακόμη και στους νεοεισερχόμενους στο ψηφοδέλτιο του "Δήμος για την τσέπη μας".

Βέβαια θα πείτε ότι το μοναδικό ατού του καραπάνου για προσέλκυση ψηφοφόρων και υποψηφίων δεν είναι τίποτε περισσότερο από την αποδεδειγμένη ικανότητα που επέδειξε ο ίδιος και οι τριγύρω του, να κλέβουν από το δημοτικό ταμείο, να διορίζουν τα παιδιά τους και να εξαπατούν με εικονικά έργα και πλαστά τιμολόγια.

Αυτό έκαναν τα φιλαράκια και συνεργάτες στην απάτη σκαρμούτσος και ψιλογιάννης, ο ένας εκ' Πλατανίων Αιτωλικού ή Μάστρου αν προτιμάτε και ο άλλος απ΄την δυτική πλευρά των γεφυριών.

Με ένταλμα λοιπόν που κόβει ο ένας από χρήματα ΕΣΠΑ τα οποία έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, ο άλλος αγοράζει έπιπλα για τα γραφεία όπου δουλεύουν νυχθημερόν τα παιδιά, για το καλό του τόπου βεβαίως βεβαίως.

Μένει να αποδειχθεί αν αυτά τα έπιπλα είναι και μέσω του εργαστηρίου ξυλοκοπτικής που διαθέτει ο ψιλογιάννης και κατά καιρούς επενδύει ... με απευθείας ανάθεση (δηλ. στον εαυτό του) από το δήμο και την υπηρεσία όπου είναι προϊστάμενος , δημοτικά κτήρια, σχολεία και γραφεία.

Επίσης μένει να αποδειχθεί, πως ο σκαρμούτσος μέγας διδάσκαλος, σχολικός επιθεωρητής πρωτοβάθμιας και βασικό στέλεχος της ΝΔ στην περιοχή μας, από το ΠΩΛΕΙΤΕ που είχε κρεμάσει στα χωράφια του πριν τις εκλογές, σήμερα η διαβίωσή του είναι στο επίπεδο της Γκλαμουριάς και καλοπέρασης.
Βέβαια κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι ο άνθρωπος δουλεύει σκληρά κόβοντας βασιλόπιτες σε κάθε εκδήλωση της ΝΔ ή του δήμου και ενδεχομένως να του πέφτει κάθε φορά και το φλουρί με το χρηματικό έπαθλο.
Δεν λέμε, μπορεί να συμβαίνει και αυτό, εμείς όμως μαθαίνουμε ότι όπου κατασκευή, επιδιόρθωση ή άλλη εργασία σε σχολικά κτήρια, ο σκαρμούτσος ανεβάζει το τελικό ποσό του τιμολογίου ή έχει μια περίεργη εμμονή ανάθεσης  στον εργολάβο που πραγματοποιεί  τις εργασίες, ώστε να μπορεί να στηρίξει την βιτρίνα που έχει φτιάξει για το αξιοθρήνητο εγώ του.

Εξάλλου το ικετευτικό βλέμμα της στείρας αγελάδας που τον συνοδεύει σε κάθε του παρουσία, θέλει να προκαλεί οίκτο, ώστε να δελεάσει τους αντιπάλους του σε πολιτικό ή ακόμη και κομματικό επίπεδο, ώστε να τον αφήνουν στο απυρόβλητο με τη μιζέρια του και τη κατάντια του.

Από την άλλη έχουμε και τον Παπαδόπουλο της "Κοινωνία Μπροστά" ο οποίος καταγγέλλει με ατράνταχτα στοιχεία τις λαμογιές του καραπάνου και των καραπανόσκυλων.
Όμως κ. Παπαδόπουλε αν μετά από τόσες καταγγελίες και τόση υπερπροσπάθεια κάποιοι τύποι σαν τον σκαρμούτσο και τον ψιλογιάννη (δεν μιλάμε για τον καραπάνο, ο οποίος έχει γίνει διδάκτορας στη κλοπή), μπορούν και συνεχίζουν να τρώνε από το δημοτικό ταμείο, τότε μάλλον θα πρέπει να ρίξετε κάποια ματιά στο στρατόπεδο του Σύριζα που σήμερα κυβερνά και κάνει πλάτες σε όλα αυτά τα λαμόγια.
Φως κ. Παπαδόπουλε, αυτό ζητά ο κόσμος, οι ψηφοφόροι, ο απλός δημότης και με μισόλογα ή δυσνόητα υπονοούμενα δεν έρχεται η άνοιξη.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία Παπαδόπουλου ...


Αν. Σκαρμούτσος (Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου)... κερνά και Σπ. Ψυλογιάννης (Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης)... πίνει!
Ανάθεση 4.465,25 ευρώ για προμήθεια επίπλων και σκευών ΕΣΠΑ


Οι απίστευτοι τύποι της Δημοτικής Αρχής Καραπάνου, συνεχίζουν το προκλητικό έργο τους. Που ακούστηκε Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου να κόβει χρηματικό ένταλμα επ’ ονόματι του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης για «Προμήθεια επίπλων και σκευών ΕΣΠΑ»; Αυτά μόνο στο Μεσολόγγι μπορούν να συμβούν!!

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος υπογράφει (!) χρηματικό ένταλμα (αριθ. 81/5-3-2019) ποσού 4.465,25 ευρώ, επ’ ονόματι του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Σπύρου Ψυλογιάννη για «Προμήθεια επίπλων και σκευών ΕΣΠΑ»! Τόσο καλά! Τόσο ανθηρά και τόσο ανερυθρίαστα!

Μόνο εσείς λοιπόν μπορείτε να πράξετε κάτι τέτοιο, καθότι κανένας ηθικός και πολιτικός φραγμός δεν υπάρχει.

Είπαμε κύριοι «Δήμος για τα δικά μας παιδιά», όχι όμως και έτσι… αλλά είπαμε, για να μην ξεχνάμε, πιθανότατα ανήκετε στη συνομοταξία των αρίστων…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: