Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Επίδομα ακαρπίας και ανίερης συναλλαγής έχει χτυπήσει τον Σύριζα Αιτ/νίας; Και στο Αγρίνιο ψάχνουν για υποψήφιο δήμαρχο

Το σύνδρομο του πολιτικού νεοπλουτισμού ή αν προτιμάτε ο νεοβυζαντινισμός ως τάση σε ένα άφαντο κόμμα όπως είναι ο Σύριζα, έχει χτυπήσει τους εγκεφαλικά νεκρούς, καθοδηγητές και κορυφαίους εκπροσώπους του εν λόγω κόμματος.

Αντί να κοιτάξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να προσπαθήσουν να επανασυνδεθούν με την κοινωνία  που κατακρεούργησαν με τις επιλογές τους, αυτοί νομίζουν ότι έχουν την πολυτέλεια των πολιτικών συντροφικών δολοφονιών και των πισώπλατων μαχαιρωμάτων.

 Η ατμόσφαιρα θυμίζει έντονα το πολιτικό παρασκήνιο της πτώσης του υπαρκτού σοσιαλισμού, εντός του κόμματος, με μια κοινωνία, όπου στη καλύτερη περίπτωση, χάσκει χαϊδεύοντας τα αχαμνά της, παρακολουθώντας την εκπόρνευση της ιδέας της αριστεράς, από τα μεγαλοστελέχη της και τις τσατσάδες τύπου κουρουμπλή και τριανταφύλλου. 


Μ.Ε.Π 
==================================================================================





Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Τραπεζιώτη από την διεκδίκηση του δήμου Αγρινίου, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ λέγεται ότι επικρατεί κατήφεια σε ορισμένα στελέχη σε αντίθεση με κάποια άλλα που είχαν ήδη πάρει την απόφαση να μην στηρίξουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και τους τελευταίους μήνες την τορπίλισαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν να βρουν νέο υποψήφιο δήμαρχο, για να διεκδικήσουν το δήμο. Μέχρι στιγμής όμως πέφτουν πάνω σε αρνήσεις, διότι όπως ακούγεται η παράταξη Τραπεζιώτη ουσιαστικά ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. Είτε αρέσει αυτό είτε όχι, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να απομονώσουν το κόμμα και τις οργανώσεις.

Μάλιστα πολλοί είναι και αυτοί που είναι πυρ και μανία με τις μεθοδεύσεις στελεχών που κατάφεραν να μην έχει το κόμμα τη δυναμική που είχε μόλις τρία χρόνια πριν.
Αλλά ποιος θα μπορούσε να έχει την αναγνωρισιμότητα και τη δυναμική ώστε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου; Και πότε περιμένουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να φτιάξουν ψηφοδέλτιο; Μήπως επειδή δεν βρίσκουν εύκολα υποψήφιο να ζητήσουν από άλλους ανεξάρτητους υποψηφίους να κατέβουν παρέα; Ποιοι όμως θα κάνουν συνεργασία με τον
τοπικό ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτοί που έφυγαν και δημιούργησαν τη ΛΑΕ; Κομμάτι δύσκολο ή μήπως οι «Πασοκογεννείς» που τους έδιωξαν κακήν κακώς; Όταν κάποιοι με τις μεθοδεύσεις τους οδήγησαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, δεν είναι μακριά η ώρα που θα «λουστούν» τα αποτελέσματα.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: