Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Όχι στην ανταλλαγή του δρομέα με άγαλμα των Σκοπίων . Ναι στην ανταλλαγή με συγκεκριμένο άγαλμα από το ιερό Μεσολόγγι





Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα με την πρόταση που κατέθεσε το Υπουργείο Πολιτισμού των υπερπολιτισμένων συριζαίων, για ανταλλαγή του δρομέα με άγαλμα των Σκοπίων.

Φανερά επηρεασμένοι οι του υπουργείου, μάλλον ζήλεψαν από το φερ πλέι των αθλητών όταν τελειώνει το ματς και ανταλλάσσουν τις αθλητικές τους φανέλες.
Πιστεύουν ότι ο όχλος θα τους δικαιώσει σε αυτή την ταπεινωτική ήττα που προξένησαν στη χώρα μας, με αβρότητες και θολοκουλτουριάρικες κινήσεις ικετεύοντος Αζόρ.

Ευτυχώς βέβαια που η απαίτηση των Σκοπίων δεν ήταν να ανταλλάξουμε σώβρακα και φανέλες ... θα είχανε γεμίσει τα υπουργεία με αρρενωπούς άνδρες άνευ γραβάτας απ' έξω, αλλά με στριγκάκια και ζαρτιέρες από μέσα.

Εμείς ... και μη σας φανεί παράδοξο αυτό, βρίσκουμε τη πρόταση θετική.

Αναζητήσαμε μάλιστα ακόμη και άγαλμα το οποίο θα ήταν υποψήφιο ανταλλαγής με την Μπρουτάλ κουλτούρα της γείτονος χώρας.

Μην ανησυχείτε, δεν κουραστήκαμε και πολύ με το ψάξιμο, το βρήκαμε αμέσως έξω από το δημαρχείο του Μεσολογγίου και το στείλαμε ως αντιπρόταση στο Υπουργείο Πολιτισμού και ανταλλαγής σωβρακοφανέλας.

Το συγκεκριμένο έργο στοίχισε στον Ελληνικό λαό γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ και μια ανακήρυξη έκτακτης ανάγκης λόγο ηλιοφάνειας... αλλά χαλάλι, στο βωμό της Ελληνοσκοπιανής φιλίας και για το θεάρεστο " αγαπάτε αλλήλους ", τι αξία έχουν 10 ψωροεκατομμύρια, ο κουρουμπλής και η τριανταφύλλου του Σύριζα θα μας φέρουν κι΄άλλα.

Δείτε παρακάτω το άγαλμα που αυτή τη στιγμή κοσμεί το ιερό δημαρχείο του Μεσολογγίου.








Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: