Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Μεγάλη επένδυση στο χώρο των ΜΜΕ από τον καραπάνο με την ανοχή και στήριξη της εισαγγελίας Μεσολογγίου





Μεγαλόπνοη επένδυση πραγματοποίησε ο καραπάνος στο χώρο της ενημέρωσης, εκδίδοντας εφημερίδα η οποία μοιράζετε χωρίς χρέωση στο ίδιο το δημοτικό κατάστημα.

Το χωρίς χρέωση βέβαια πιστεύουμε ότι είναι μια πολιτική του δαιμόνιου μεγαλοεπενδυτή καραπάνου, ώστε ο κόσμος να γνωρίσει την εφημερίδα, να μάθει επιτέλους να ενημερώνετε από την σωστή πηγή, χωρίς ψόγο υστεροβουλίας, ενδυναμώνοντας την κρητική που πρέπει να έχει κάθε ελεύθερο πνεύμα που ψυχανεμίζεται στην ελεύθερη αλλά πολιορκημένη ιερά πόλη του Μεσολογγίου.


Πρωτοσέλιδο Μεσολόγγι, ο τίτλος της εφημερίδας και αν κοιτάξει κάποιος να βρει τα στοιχεία που συνοδεύουν υποχρεωτικά κάθε εφημερίδα, μάλλον θα χάσει το χρόνο του, αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά μπροστά στην ελευθερία σκέψης κρητικής και οράματος που παρέχει ο άγνωστος σε εμάς εκδότης.

Χαλάλι το γεγονός ότι αυτή η εφημερίδα δεν έχει όνομα εκδότη, διευθυντή, ειδικού μητρώου που έχουν όλα τα νόμιμα έντυπα, χαλάλι ακόμη και το ότι λείπει το ΑΦΜ από αυτό το έντυπο, του μεγαλοεπενδυτή καραπάνου, τι να τους κάνει τους φόρους αυτό το Ελληνικό κράτος, όταν έχει για δήμαρχο ιεράς πόλης τον καραπάνο, βολευτές τον κουρουμπλή. την τριανταφύλλου του Σύριζα και για αντιπολίτευση τον σαλμά και καραγκούνη.

Χαλάλι και πάλι χαλάλι.

Εκείνο που μας κάνει όμως φοβερή εντύπωση, είναι ο ύπνος του δικαίου από τους εκπροσώπους του δικαίου που δεν είναι άλλος από την εισαγγελία του Μεσολογγίου αλλά και από τον δικηγορικό σύλλογο αυτής της ιερής πόλης.

Παρότι γίνανε ακόμη και δημόσιες καταγγελίες , όπως αυτή του Παπαδόπουλου (ΕΔΩ) , κανείς δεν ασχολήθηκε με την ουσία της επένδυσης του καραπάνου, παρότι πέραν της ανομίας στη διαδικασίας όσων αφορά το ΑΦΜ ή το μητρώο ή την δημοσίευση των προσώπων που εκπροσωπούν την συγκεκριμένη εφημερίδα, υπάρχει σοβαρό ζήτημα με την ελεύθερη πλέον κυκλοφορία μαύρου χρήματος, μιας και από πουθενά δεν έχει δηλωθεί από βρέθηκαν τα χρήματα για μια τέτοια επένδυση.

Στη Κολομβία της Αιτ/νίας όμως το μαύρο χρήμα έχει γίνει καθεστώς και ο τελευταίος ιερέας της διαπλοκής από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι η ίδια η δικαιοσύνη.

Και αν κάποιος ακόμη έχει αμφιβολίες για το ποιον υποστηρίζει η εφημερίδα στον δίκαιο αγώνα του για την ενθυλάκωση όλου του μαύρου χρήματος από τα ταμεία του δήμου της ιεράς πόλης, ας ρίξει μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία.





Κύριοι της δικαιοσύνης, θέσατε σοβαρή υποψηφιότητα για το κρέμασμα της μεγαλύτερης κουδούνας που έχει φορεθεί σε δημοσίους λειτουργούς, ξεπεράσατε προ πολλού τα χρυσό βατόμουρο και το μετάλλιο του χρυσού κουμπάνου.


Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: