Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ποια η σχέση του καραπάνου με την Μελάνια του Τράμπ ;;;





Ίσως η λέξη απάτη, να έχει χάσει πια την αξίας της ως έκφραση με όλα αυτά που συμβαίνουν στον ιερό δήμο του Μεσολογγίου, πιστεύουμε ότι αν ζούσε ο αρχαίος ημών πρόγονος που ξεστόμισε αυτή τη λέξη και καθιερώθηκε μέχρι τα σήμερα , μάλλον θα αυτοκτονούσε χώνοντας το κεφάλι του στο βούρκο της Πλώσταινας, από την ντροπή του.

Το νέο κατόρθωμα βέβαια του καραπάνου είναι τα 70.000 € που υποτίθεται ότι έδωσε για μελάνι και φωτοτυπικό υλικό.

Εμείς κάναμε ένα πρόχειρο υπολογισμό και βρήκαμε ότι με 70 χιλιάρικα σε φωτοτυπικό υλικό, η μάζα της ύλης που συγκεντρώνεται ξεπερνά ακόμη και αυτές τις ανάγκες του Λευκού Οίκου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ λέγετε Μελάνια.
Φανταστείτε λοιπόν ότι ο καραπάνος ξεπέρασε ακόμη και αυτή.

Αν πάρουμε την ανώτερη τιμή σε πακέτο εκτυπωτικού χαρτιού, η οποία είναι 4.5 ευρώ και το διαιρέσουμε με τα 70 χιλιάρικα του καραπάνου, έχουμε 15.555 πακέτα των 100 φύλλων.
Αυτά μας κάνουν ένα σύνολο 1.555.500 φύλλα.

Αν πάρουμε τη μέση τιμή σε τόνερ, μελάνι εκτυπωτικού μηχανήματος, η οποία είναι 15 € και το διαιρέσουμε με τις 70.000 ευρώ του καραπάνου, μπορούμε να αγοράσουμε 4.666 μελάνια.

Κάθε συσκευασία μπορεί να βγάλει 3.000 φωτοτυπίες, αυτό συνεπάγεται ότι μπορεί να μας δώσει 13.9998.000 φωτοτυπίες .

Αν μη τι άλλο, είναι προκλητικό, ακόμη και για τη νοημοσύνη της τριανταφύλλου του Σύριζα να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο μεγαλύτερος απατεώνας που πέρασε μέχρι αυτή τη στιγμή από το δημαρχείο του Μεσολογγίου.

ΟΥΣΤ λαμόγια


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ