Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Χωρίς εκπροσώπηση ο ΣΥΡΙΖΑ και στο Μεσολόγγι; Ξέρει κάτι το επιτελείο της τριανταφύλλου του κουρουμπλή ... άπαπαπαπα πιπέρι στη γλώσσα των άλαλων ασεβών.




Ακόμη και την ύστατη ώρα κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κεντροαριστερό ψηφοδέλτιο στο δήμο Μεσολογγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παυσανίας Παπαγεωργίου έχει διαμηνύσει στο στενό του περιβάλλον ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου, αλλά ακόμη ορισμένοι προσπαθούν να συντηρήσουν την υποψηφιότητά του.

Μέσα σε αυτό το νοσηρό πολιτικό κλίμα στο χώρο της κεντροαριστεράς, ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Καρατσόλης έδωσε στη δημοσιότητα την πρότασή του για τη δημιουργία κεντροαριστερού συνδυασμού, ελπίζοντας ότι ακόμη και την τελευταία στιγμή κάποιοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, που όμως δεν ανήκουν σε αυτούς που θεωρούν ότι επειδή έχουν ρόλο στο κόμμα ο δήμος Μεσολογγίου είναι βιλαέτι τους, βλέπουν με καλό μάτι την υποψηφιότητα και ζητούν να υπάρξει μία πρώτη συνάντηση.

Στο Μεσολόγγι όμως έτσι όπως τα κατάφερε το μεγαλοστέλεχος, δεν μιλούν οι μισοί με τους άλλους μισούς… Αλήθεια ο ρόλος της βουλευτού περιορίζεται μόνο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ή μήπως δεν θέλει να «ανακατευτεί» στα δημοτικά πράγματα γιατί όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει στο παρελθόν «εγώ είμαι βουλευτής και δεν ανακατεύομαι με τις δημοτικές εκλογές».

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Εμείς επιβεβαιώνουμε την εφημερίδα Συνείδηση και την δήλωση της κυρίας τριανταφύλλου του Σύριζα.

Ουδέποτε η κυρία αυτή είχε ανάμιξη με τέτοια θέματα, ούτε βέβαια με τα της λιμνοθάλασσας, ούτε με τους συνεταιρισμούς των ιβαράδων που ελέγχει ο κουμπάρος της δημητρίου της ανάπτυξης και του οικοτουρισμού, ούτε με τις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για να συνδράμει τον πόθο του καραπάνου για το απόβαρό του, ούτε βέβαια για την ανομία και το όργιο παρανομιών που διώκει η δικαιοσύνη.

Εάν έχει κάποιος κάτι άλλο να πει, ας το πει τώρα, ειδάλλως ας σιωπήσει για πάντα.

Εδώ τελείτε το μυστήριο του γάμου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όποιος ασεβής θέλει να διαταράξει αυτή τη σχέση, να καεί στα κάρβουνα της κόλασης του Μαμωνά.

Μ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: