Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Μάχη μέχρις εσχάτων για να γλιτώσει τη φυλακή, δίνει ο καραπάνος.



Όπως σας είχαμε πει το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής, ανέδειξε δήμαρχο τη δημοκρατία η οποία θα καλέσει αύριο να την υπηρετήσουν μόνο όσοι θέλουν πραγματικά να δώσουν και τον ίδιο τους τον εαυτό, στην υπηρεσία του δημότη και της ανάπτυξης του τόπου.

Το μήνυμα στάλθηκε προς πάσα κατεύθυνση, ακόμη και προς τον πραγματικό νικητή της εκλογικής διαδικασίας, που δεν είναι άλλος από τον Κ. Λύρο.

Τα αποτελέσματα που με την εκπροσώπηση των ψηφοδελτίων δείχνουν πολύ απλά ότι, ο καραπάνος έχει στη διάθεσή του 14 συμβούλους και όλη η αντιπολίτευση 19.

Άρα όποιος και να βγει δήμαρχος (καραπάνος ή Λύρος) οι εκπρόσωποι στο δημοτικό συμβούλιο θα υπερψηφίζουν προτάσεις αντίθετες με αυτές του καραπάνου.
Το τραγικό για τον καραπάνο θα είναι ότι ακόμη και αν είναι δήμαρχος τη Δευτέρα, θα αναγκαστεί να υπογράψει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, που θα δίνει εντολή για οικονομικό έλεγχο, στα κιτάπια του δημοτικού ταμείου.

Και βέβαια δεν θα είναι μόνο τα οικονομικά του δήμου, θα είναι και όλες εκείνες οι ατασθαλίες, με τις προσλήψεις στα ΚΔΑΠ και τις δομές του δήμου.
Θα είναι και τα δήθεν δημοτικά έργα της τελευταίας στιγμής, όπου εκεί μάλλον δεν θα κλάψει ο καραπάνος, αλλά όσοι επιχειρηματίες του έδωσαν ανοικτή πίστωση (πχ Αντωνίου) να πασαλείψει τους δρόμους με άσφαλτο.

Θα κλάψουν και όσοι πίστεψαν το τρικ του καραπάνου με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜ, με τη φάμπρικα των δήθεν χαλασμένων ρολογιών, διότι μετά τις εκλογές θα διαπιστώσουν ότι όλα αυτά θα περάσουν από το δημοτικό συμβούλιο, όπου ο καραπάνος θα είναι ουσιαστικά απών.

Όλοι μας ξέρουμε ότι ο καραπάνος τις τελευταίες μέρες, μπαίνει σε σπίτια μοιράζοντας χρήμα και υποσχέσεις, αλλά ακόμη και απειλές κατά καταστηματαρχών.

Δεν το κάνει για να κερδίσει τις εκλογές.

Το κάνει για σώσει το τομάρι του, το κάνει ώστε να μπορεί να καθυστερήσει όσο το δυνατό την απόδοση της δικαιοσύνης, ευελπιστώντας ότι οι κομματικοί μηχανισμοί και ο θεσμός του δημάρχου θα του δώσουν τον απαραίτητο χρόνο να εξαγοράσει δημοτικούς συμβούλους, για να πάνε με το μέρος του.

Το ξέρει όμως και ο ίδιος ότι αυτά είναι μόνο ... σενάρια. Η μάχη με το Λύρο, έφτασε τα πράγματα εκτός ορίων και ένας άνθρωπος σαν τον Λύρο, είναι σίγουρο ότι δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ.

Είναι θέμα χρόνου και αυτός μετρά πλέον αντίστροφα για τον καραπάνο και τους συνεργάτες του.

Ο δρόμος προς τον Κορυδαλλό είναι έτοιμος και περιμένει τους νεόπλουτους του δήμου μας, οι οποίοι γέμισαν τις τσέπες τους με χρήματα από το δημοτικό ταμείο και την συντήρηση των δημόσιων δομών, όπως είναι αυτές των σχολικών μονάδων.

Πέρα από αυτά, έρχονται και οι αγωγές που έχουν κατατεθεί, ενάντια στο καραπάνο για συκοφαντική δυσφήμηση, για πλαστά τιμολόγια, για πλαστογραφημένες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και του Λιμενικού Ταμείου.

Ίσως τώρα κάποιοι να κατάλαβαν γιατί ο καραπάνος ήθελε με νύχια και με δόντια να βγει δήμαρχος από τη πρώτη Κυριακή.
 Αυτό θα του εξασφάλιζε την απόλυτη πλειοψηφία και την άνεση να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της κλοπής χρημάτων από το δήμο και της συνέχισης των ανίερων συμμαχιών με πολιτικά πρόσωπα και κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις.

Το ότι δεν εξασφάλισε αυτό το αποτέλεσμα, δεν ήταν απλά όλεθρος για τα σχέδια του καραπάνου, αλλά σήμανε και την εγκατάλειψη της συμμετοχής στη προσπάθεια, από σχεδόν όλα τα διαπλεκόμενα πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Ακόμη χειρότερα είναι τα νέα από το μέτωπο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπου αποκαλύφθηκε το σχέδιο του καραπάνου να πριμοδοτήσει με σταυρούς το παλιό επιτελείο του, ρίχνοντας έτσι στην αφάνεια τους νέους.

Αυτό θα σημάνει με απλά λόγια ότι, στην περίπτωση που έχει εκλεγεί κάποιος νέος σύμβουλος στη θέση ενός παλιού, τότε αυτός μάλλον θα είναι πολύ ποιο κοντά στο Λύρο παρά στον καραπάνο.

Οπότε καραπάνε, τρέξε και τρέξε γρήγορα, η Νέμεσις είναι εδώ και σε ψάχνει.

Ήσουν ένα εγωπαθές, κυκλοθυμικό και εμμονικό άτομο, που κατάφερε το ακατόρθωτο... να στρέψει όλη τη κοινωνία εναντίον του.
Ελπίζουμε να μην πιστεύεις ότι το ποσοστό που πήρες στις εκλογές είναι και όλοι αυτοί που πραγματικά πίστεψαν σε εσένα.
 Με την πρώτη ευκαιρία, θα πάνε να γλύψουν τον επόμενο και δυστυχώς, τότε εσύ θα είσαι έγκλειστος.

Όσο για εσάς που πιστέψατε ότι θα λύσετε το πρόβλημα της ανεργίας, των χρεών και του αύριο, από την ιδική μεταχείριση που σας υποσχέθηκε ο καραπάνος, είστε άξιοι της μοίρας σας και καλά θα κάνετε να ξυπνήσετε από το λήθαργο της ηλιθιότητας και της αναξιοπρέπειας.

Ο καραπάνος έλαβε τέλος ... ο θίασος του καραγκιόζη δήμαρχος, θα δίνει από εδώ και στο εξής, παράσταση σε σωφρονιστικά ιδρύματα.



Μη Ενεργοί Πολίτες Αιτωλικού 



Δεν υπάρχουν σχόλια: