Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Αιτωλικιώτισσα ο ιθύνων νους, πίσω από τα SMS που πρέπει να στέλνουμε για να μας επιτρέπεται η μετακίνηση





Ίσως ακούγεται παράδοξο, αλλά είναι αλήθεια.

Η Αυγή Βουτσινά, μετά από πολύ καιρό αφλογιστίας, στο δημόσιο βίο της χώρας, έδωσε το παρόν από άλλο μετερίζι αυτή τη φορά.

Μαθαίνουμε ότι είναι από τα άτομα που σχεδίασαν το κόνσεπτ για τα SMS που στέλνουμε στο 13033, ώστε να μπορέσουμε να μετακινηθούμε από το σπίτι μας στο τόπο προορισμού μας, για συγκεκριμένο σκοπό.

Στο sms  αναγράφεται ο αριθμός 1 έως 6 κενό, το ονοματεπώνυμό και τη διεύθυνση κατοικίας του πολίτη, οι δε αριθμοί αντιστοιχούν σε έξι λόγους που μπορεί κάποιος να βγει από το σπίτι του.

Αντιγράφουμε λοιπόν το τους λόγους που αντιστοιχούν στο νούμερο 6 .

Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου
...

Εδώ λοιπόν βλέπουμε την επιμελώς καλυπτόμενη πρόθεση της κυρίας Βουτσινά, (μιας και αυτή το σχεδίασε), να μπορέσει να ξαναβρεθεί με το πτηνό που πέταξε στον Αλέξης και το Κυριάκο στο Μέγαρο Μαξίμου







 Αλλά και να μπορέσει να ταΐσει επιτέλους τα ζωντανά της, στο γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.




Εάν προσέξατε, το σατανικό της σχέδιο, εξασφαλίζει την ύπαρξη και δεύτερου ατόμου στην μελλοντική της καταδρομική προσπάθεια και εκμηδενίζει την παρέμβαση οργάνου της τάξης, μιας και η άδεια που της δόθηκε ή θα της δοθεί, θα είναι από το ίδιο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.


Μαύρα μαντάτα για τους πολιτικάντιδες των Αθηνών, η Αυγή σας περιμένει στη γωνία.

Καλούμε τους εμπόρους ζωοτροφών, να αποκλείσουν την πώληση των εμπορευμάτων τους στο συγκεκριμένο άτομο.

Μετά από αυτό μπορούν  να ζητήσουν de minimis ενίσχυση από τον Υπουργό Γεωργίας κ. Βορίδη.

Εμείς θα είμαστε στο πλάι τους.


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: