Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ποιος στέλνει τους εισπράκτορες της ΔΕΥΑΜ στη πόρτα μας ;;;






Δημοτικό Συμβούλιο, έλαβε μέρος στο Μεσολόγγι για το θέμα της ύδρευσης στο Αιτωλικό και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, λόγο κορωνοϊού.

Σε αυτό το Δ.Σ εκτός των άλλων, παραβρέθηκε, η τριανταφύλλου του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην βολεύτρια ) και ο πρώην πρόεδρος του ΔΔ. Αιτωλικού Γένδουλας.

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι ,  πόσο κεκλεισμένων των θυρών είναι μια συνεδρίαση, ενός  ΔΣ, όταν παραβρίσκονται και άτομα άσχετα με το σώμα του ΔΣ, όπως  τα άνω άτομα.

Το δεύτερο ερώτημα είναι, εφόσον οι θύρες δεν ήταν ερμητικά κλειστές, γιατί δεν καλέστηκαν οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα για την Ύδρευση του Αιτωλικού; 

Εκτός βέβαια, εάν η γαλαζοαίματη κυρία βολευτίνα και ο ακάματος πρώην πρόεδρος, μετέφεραν τις απόψεις και τα επιχειρήματα των δημοτών του Αιτωλικού ή είχαν προσκομίσει αποτελέσματα τεστ κορωνοϊού. 

Πέραν τούτου, αυτή η συνεδρίαση αποδείχθηκε όχι μόνο κατώτερη των προσδοκιών των δημοτών του Αιτωλικού, αλλά απέδειξε ότι και η σημερινή δημοτική αρχή , έπεσε στον ίδιο λάκκο με τις προηγούμενες .

Για κάποιον παράξενο λόγο, όταν μια δημοτική αρχή αναλαμβάνει την διαχείριση των προβλημάτων, θεωρεί ότι όποιος αναφέρεται ή μιλάει δυνατά για το πρόβλημα, αυτόματα κατατάσσεστε στους εχθρούς, στους αντιπάλους της, παρότι η ίδια από πρακτικής απόψεως, δεν έχει καμιά ευθύνη για το εν λόγω πρόβλημα.

Έτσι έγινε και με τη ΔΑ του μπανιέρα, ο οποίος έπιασε προσωπική αντιπαράθεση με τους δημότες του Αιτωλικού για το θέμα της ύδρευσης, το ίδιο πάει να γίνει και τώρα με την διοίκηση του Λύρου.

Η φράση του Λύρου, "... το θέμα της ύδρευσης, μάλλον είναι ψυχολογικής φύσεως για τους Αιτωλικιώτες" δεν αφήνει και πολλά περιθώρια μετάφρασης.
Ακόμη και η παραδοχή του, ότι πρέπει να ακούμε μόνο αυτά που μας λέει η υπηρεσία δηλαδή η ΔΕΥΑΜ, επίσης δεν του δίνει το άλλοθι της "λανθάνουσας γλώσσας" .

Η αποκάλυψη όμως δεν έγινε, ούτε από το δήμαρχο, ούτε από κάποιο δημοτικό σύμβουλο.

Έγινε από τους λαθραίους επισκέπτες της συνεδρίασης και δεν ήταν άλλοι από τους τριανταφύλλου και γένδουλα.

Η πρώην βολευτίνα του  Σύριζα, αφού πρώτα εξήρε τις άριστες σχέσεις της κυβέρνησης Σύριζα με την διοίκηση καραπάνου, μετά έκανε απολογισμό των χρημάτων που διέθεσε η τότε κυβέρνηση για το πρόβλημα της ύδρευσης του Αιτωλικού,  τα οποία υπερέβησαν τα δύο  εκατομμύρια και για όσους δεν το κατάλαβαν, το γράφουμε και με αριθμούς, 2.000.000 € .

Μάλιστα, τόσα διέθεσε η κυβέρνηση Σύριζα εν λευκό, σε ένα άνθρωπο που και οι οπαδοί του τον είχαν σιχαθεί από τις αρπαχτές που έκανε στο δημοτικό ταμείο, για δήθεν έργα, τα οποία βέβαια διώκεται από τη δικαιοσύνη.

Ποιος ήταν ο παράγοντας που μεσολάβησε μεταξύ Υπουργείου και δημοτικής αρχής , ώστε να πέσει τόσο χρήμα στις τσέπες του μπανιέρα ή καραπάνου; 
Μα και βέβαια, ήταν η βολευτίνα τριανταφύλλου, για να αποσπάσει εκτός από το μερίδιο που της αναλογούσε, την υποστήριξη του καραπάνου στις βουλευτικές εκλογές και βέβαια την άνευ όρων παράδοση της λιμνοθάλασσας, στον κουμπάρο της και πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου, ο οποίος έχει εκδιωχθεί από την υπηρεσία του και στις 17 Σεπτεμβρίου δικάζεται για τρία κακουργήματα και αρκετά πλημμελήματα.  

Ειρήσθω εν παρόδω, η δίκη δεν θα γίνει λόγο της αποχής των δικαστικών υπαλλήλων στο Αγρίνιο και μεταφέρετε για ένα μήνα αργότερα.

Είχαμε βέβαια και τον αποκαλυπτικό πρώην πρόεδρο του Αιτωλικού, γένδουλα, ο οποίος απαίτησε να βγάλει ανακοίνωση ο δήμος Μεσολογγίου για το νερό του Αιτωλικού, όπου θα πιστοποιούσε ότι το νερό του Αιτωλικού πίνετε, άρα και τα έργα του καραπάνου, ήταν στη σωστή κατεύθυνση.

Έτσι φτάσαμε στη σημερινή πραγματικότητα, όπου μετά από αυτό το κρεσέντο εκατομμυρίων και επιτυχημένων επενδύσεων για την ύδρευση του Αιτωλικού, ο εισπράκτωρ της ΔΕΥΑΜ απαιτεί τα χρήματα από τους δημότες, ακόμη και για το νερό που ήταν ακατάλληλο για κάθε χρήση .

Να χαίρεστε εσείς οι Συριζέοι την βολευτίνα σας με τον κουμπάρο της και εσείς οι ψηφοφόροι που αναδείξατε τον μούκουλα για εκπρόσωπο .

Πληρώστε τώρα τις επιλογές σας.

Όσο για το αν έχουν δίκιο ή όχι, αύριο ο αντίλογος, για να μάθουν επιτέλους όλοι το κερδοφόρο παίγνιο που έστισαν οι άνω κυρία και κύριοι, στη πλάτη των Αιτωλικιωτών και εις βάρος της δημόσιας Υγείας μας.

Η ΓΕΚΙΑ 

     








  

Δεν υπάρχουν σχόλια: