Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τέλειωσε και η σημερινή παράσταση "Ο Κωστάκης ο Πολιτευτής" αφήνοντας τεράστια ερωτήματα για δυνατούς λύτες !!!





Ακόμη μια παράσταση έλαβε τέλος, από το επιτελείο του νυν δημάρχου, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Λύρο, συμπρωταγωνιστή τον πλαστογράφο νομικό του σύμβουλο Αθανασίου και κομπάρσο τον καραπάνο, ο οποίος ήταν και αυτός παρόν, κρατώντας ένα εξώδικο αν χείρας, για να εκβιάσει την αθωότητά του.

Τέλος, στο τεχνικό μέρος της συνέντευξης παρωδία, έδωσε τα ρέστα του ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, θέλοντας να δείξει ότι τα χρήματα των φορολογουμένων δημοτών, δεν πάνε χαμένα. 

  Πέρα όμως από τις γενικεύσεις, ήταν μια συνέντευξη του νυν δημάρχου Λύρου, ο οποίος μετά τον αέρα της νίκης επί του καραπάνου και την εμπειρία που απέκτησε με αντίπαλο το μικρόφωνο, απέδειξε ότι τελικά νικητής ήταν το μικρόφωνο.

Ίσως είναι από τις λίγες συνεντεύξεις όπου ακόμη και ο συγχωρεμένος ο Χατζηχρήστος, θα ζήλευε, γιατί δεν σκέφτηκε τόσες ατάκες μαζεμένες, ώστε να τις προσθέσει στο γνωστό ρόλο του Ζήκου.

Στην ουσία του θέματος, η συνέντευξη είχε ως θέμα, τις ατασθαλίες του πρώην δημάρχου καραπάνου και των συνεργατών του. 

Στη πράξη, όλοι καταλάβαμε ότι το παιχνίδι είναι στρωμένο και μιλημένο μεταξύ Λύρου και καραπάνου, όπου ο πλαστογράφος νομικός σύμβουλος του δήμου Αθανασίου, θέλησε να φτιάξει ένα κείμενο με προσφυγές και διώξεις ενάντια στην πρώην δημοτική αρχή, (παρότι ο ίδιος και με εντολή Λύρου, υπερασπίστηκε τον ίδιο τον καραπάνο, σε υπόθεση με δημότη του Αιτωλικού, για δημοτικές υποθέσεις),  με ολίγον από αποκαλύψεις, στιχομυθίες και συμπεράσματα. 

 Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής.

Ένας άναρχος λόγος, χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς τεκμήρια και ντροπιαστικός για το θεσμό, έδωσε το άλλοθι στον καραπάνο, να βγει από τη τρύπα του και να διεκδικεί το δίκιο του. 
...

Το στημένο παιχνίδι του μοιράσματος της δημοτικής τράπουλας, φάνηκε από τη πρώτη στιγμή όταν ο καραπάνος, μια μέρα νωρίτερα κοινοποίησε εξώδικο, δήθεν για να προλάβει κάποιες αποκαλύψεις από τη μεριά του Λύρου. 
Έτσι ο Λύρος περιορίστηκε, δήθεν αναγκαστικά, σε γεγονότα γνωστά και σκοροφαγωμένα, από το χρόνο αναμονής των δημοτών, για διαύγεια στα δημοτικά ζητήματα και απόδοση δικαιοσύνης , για τη λαίλαπα που υπέστη ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, με πρώτο θύμα το δημοτικό ταμείο. 

Κάτι ασυναρτησίες για προσλήψεις, για χρέη και για προμήθειες, άφησαν αδιάφορους τους δημότες, μιας και δεν έχουν δει απολύτως τίποτα από το Λύρο στη πράξη, έστω και ως εικονική - μουσαντένια δίωξη, από το δήμο προς τον καραπάνο ή κάποιους πρώην συνεργάτες του.
Τουναντίον, μαθαίνουμε ότι αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, θα είναι ο Τασούλης ο  Σκαρμούτσος, ο οποίος βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο στόχαστρο της νυν δημοτικής αρχής, μιας και τον αντικατέστησε ο δικός μας ο Σωτηρακόπουλος, ο οποίος διερρήγνυε τα ιμάτιά του, για  διώξεις που θα ασκήσει ενάντια στον Σκαρμούτσο, επειδή άφησε ένα τεράστιο έλλειμα, άνω των 700.000 ευρώ.

Που είναι κ. Λύρο οι διώξεις; 

Οι καταγγελίες ήταν από τη πρώτη στιγμή δημοσιευμένες ακόμη και στον τοπικό τύπο, οι δήθεν προμήθειες σε σχολεία κλπ, είχαν την υπογραφή ακόμη και των διευθυντών των σχολικών μονάδων.
Γιατί τις εξαφανίσατε ;

Τα εικονικά έργα, υπήρχαν και σε φωτογραφίες από τη πρώτη στιγμή, τι κάνατε από την ημέρα που εκλεγήκατε; 

Τα πορίσματα υπάρχουν και καθημερινά εμφανίζονται περισσότερα, μήπως περιμένετε το πλήρωμα του χρόνου, για να τα στείλετε στη δικαιοσύνη; 

Υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για τον καραπάνο, 200 και 300 χιλιάδων ευρώ, 
γιατί δεν το εκμεταλλεύεστε ώστε να δώσετε ένα τέλος στο κοιλιόδουλο πρώην δήμαρχο, μήπως γιατί σας βολεύει μια τέτοια υποψηφιότητα, επειδή ξέρετε ότι εκτός από το ότι τον έχετε στο χέρι, θα αναγκαστεί να ξαναπουλήσει τον αγώνα, όπως έκανε στο δεύτερο γύρο, παραχωρώντας το θώκο του δημάρχου σε εσάς, έναντι αδράς αμοιβής, από τα εισοδήματά σας των ενεργειακών κοινοτήτων της Κατοχής; 

Κάνατε τις επιλογές σας κ. Λύρο και αποτύχατε σε όλες.

Οι συνεργάτες σας, διαλεχτοί ρέμπελοι του Μεσολογγίου και της γύρω περιοχής, αφάνισαν ότι αξιόλογο είχατε στο συνδυασμό σας.
Τώρα προσπαθείτε με συνταγές πλαστογράφων και καιροσκόπων, να ξαναμπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας δεύτερης θητείας .

Καλό είναι να ρωτήσετε πρώτα την αγία οικογένεια, εάν είναι πρόθυμη να στηρίξει ένα ογκόλιθο όπως η αφεντιά σας και μετά να μετρήσετε προσεκτικά το βλέμμα των δημοτών, όταν ακούνε το όνομά σας. 

Δηλώνουμε ευθαρσώς, ότι δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε την ακατάσχετη ρητορεία του ανδρός και γι' αυτό σας προτείνουμε να δείτε το βίντεο της συνέντευξης, με προσωπική ευθύνη και με την προτροπή να απομακρύνετε τα παιδιά, των 5 ετών και άνω από την οθόνη και τα ηχεία του υπολογιστή. 

Για κάθε περίπτωση, εάν δεν βγάλετε άκρη σας προτείνουμε να δείτε τη συνέντευξη του προέδρου αθλητικής ομάδας στο παρακάτω βίντεο 



Ή να κάνετε κλικ, στη παρακάτω διεύθυνση, μπας και μας πείτε εσείς τουλάχιστον, τι τρέχει.



Όποιος έχει το θάρρος, ας δει και το ορίτζιναλ ...






Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: